News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Tabăra de la Moneasa, modernizată și extinsă Tabăra de la Moneasa, modernizată și extinsă
Please follow and like us:
Pin Share

Consiliul Județean Arad a preluat în patrimoniul propriu cele mai recente investiții realizate în tabăra Moneasa. Este vorba despre un foișor octogonal din lemn, precum și mobilierul aferent – un set de masă cu bănci.

Tot pentru tabăra din Moneasa a fost achiziționat și un sistem de baschet, în vederea dotării terenului multisport din incinta taberei, care, de asemenea, au intrat în patrimoniul județului.

„La Moneasa avem una dintre cele mai moderne și frumoase tabere școlare din țară, destinația ideală pentru o vacanță de neuitat! Estimăm că anul acest vom finaliza lucrările de modernizare în această tabără, pentru că mai sunt în lucru doar câteva obiective: refacerea locurilor de joacă, a aleilor și a spațiului verde. Începând cu anul 2018, când am dat startul modernizărilor acestui obiectiv, s-au refăcut bungalourile, cât și clădirea principală, care acum are mansardă, 14 camere duble, fiecare cu baie proprie, și o sală de mese elegantă, a fost refăcut terenul de sport, unul multifuncțional, sintetic. În urma tuturor modernizărilor, Tabăra Moneasa are 82 de locuri de cazare care întrunesc toate condițiile, inclusiv cele legate de normele sanitare!”, a declarat vicepreședintele CJA, Ionel Bulbuc.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *