News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad au finalizat cercetările într-un caz de tăiere ilegală şi furt de material lemnos.

La sediul Secţiei de Jandarmi Sebiş a fost sesizat faptul că mai multe persoane taie în mod ilegal arbori dintr-o pădure, aflată în proprietate personală, în zona localităţii Cuied din judeţul Arad. Un echipaj de jandarmi, împreună cu specialişti din cadrul Ocolului Silvic Sebiş, s-a deplasat la faţa locului unde i-a depistat pe numiţii Ionuţ B, în vârstă de 19 ani, Dumitru T., de 29 ani şi Teodor C., de 42 ani, din localitatea Buteni, în timp ce tăiau arbori nemarcaţi.

Celor trei persoane le-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunilor de “tăierea fără drept de arbori din vegetaţia forestieră pe terenuri din afara fondului forestier naţional„ şi „furtul de arbori care au fost tăiaţi din vegetaţia forestieră pe terenuri din afara fondului forestier naţional”.

Lemnul tăiat, respectiv opt arbori din specia salcâm, a fost ridicat în vederea confiscării şi predat în custodie Ocolului Silvic Sebiş, până la finalizarea cercetărilor. Dosarele cu actele premergătoare întocmite au fost predate Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *