News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Un tânăr de 19 ani, elev la Liceul Iuliu Maniu din Arad, s-a împuşcat în cap cu arma de vânătoare a tatălui său. Se pare că băiatul era deprimat după ce picase examenul de bacalaureat.

Băiatul plecase în vacanţă la tatăul lui care este pădurar. Incidentul a avut loc, luni seară, în localitatea Căprioara de pe Valea Mureşului, la aproximativ 100 de kilometri de Arad.

Se pare că tânărul nu luase examenul de bacalaureat. Băiatul ştia unde ţinea tatăl său arma şi s-a împuşcat în cap.

„După primele cercetări s-a stabilit că tatăl băiatului, care este pădurar, şi-a găsit fiul luni noapte când s-a întors de la serviciu, împuşcat în cap . Deocamdată se discută despre o sinucidere. Băiatul nu a lăsat niciun bilet în care să-şi justifice gestul. Pădurarul a declarat că băiatul său era foarte deprimat pentru că nu luase examenul de bacalaureat”, a spus Camelia Tuduce, purtător de cuvânt IJP Arad.

Sesiunea de vară a bacalaureatului a adus cele mai slabe rezultate din istorie în judeţul Arad, cu o promovabilitate de doar 36,43 la sută, înainte de contestaţii, comparativ cu 86,38 la sută în iulie 2010, în acest an existând licee cu un singur candidat promovat. (realitatea.net)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *