News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Târgul de adopție canină, în acest weekend Târgul de adopție canină, în acest weekend
Please follow and like us:
Pin Share

Societatea GOSPODĂRIREA COMUNALĂ ARAD SA  în parteneriat cu PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ARAD, vă invită, sâmbătă,  03.10.2020, între orele 10:00 – 13:00, la ediția A XI-A , a târgului de adopție canină ce va avea loc la Adăpostul de Animale  (Câini fără stăpâ), pe strada Calea Bodrogului, nr. 5/A

Persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibe asupra lor, actul de identitate pentru completarea documentelor de adopţie.

”Acest eveniment este organizat pe plan local împreună cu partenerii noștri „ Scoala dresaj canin NIKARAD”, Asociația Chinologică Română Arad și Denceff Costel și are ca scop informarea și conștientizarea populației cu privire la  importanța vaccinării,  sterilizării și adopția câinilor cât și a efectelor negative ale abandonului, responsabilitate și necesitatea acțiunii în unitate”. Dir.gen.ec.Ciul Tiberiu Nicolae

Cei interesați în a adopta un prieten patruped sunt invitați de luni până vineri între orele 09:00 – 15:00 la Adăpostul de Animale (Câini fără stăpân) situat pe Calea Bodrogului 5/A Arad, lângă Aeroport.

E momentul unei schimbări în viaţa ta! Dacă vrei prietenie adevărată şi dragoste necondiţionată, ia-ţi un câine ! Nu căuta unul de rasă, fă un bine, unuia abandonat. De ce sa cumperi un caine, daca poti sa il adopti ! Loialitatea si iubirea nu sunt oferite de pedigree, iar adaposturile sunt pline de patrupede care cauta …o familie! Ochii lor trişti şi resemnaţi, devin plini de speranţă atunci când vin vizitatori la adăpost. Sunt zeci, de talie mică, medie şi mare, metişi, dar şi de rasă, cei mai mulţi abandonaţi de stăpâni, fără suflet. Iubirea le-a fost călcată în picioare şi singurul lucru pe care îl aşteaptă este o nouă şansă la dragoste necondiţionată. Fii chiar tu..şansa lor de a trăi într-o familie! Dacă ai decis să primeşti în viaţa ta un suflet patruped eşti invitat la TÂRGUL DE ADOPŢII CANINE, organizat  de Gospodărirea Comunală Arad,  la Adăpostul de animale, de pe Calea Bodrogului, între orele 10-13, sâmbătă, pe 3 octombrie, să îl alegi pe noul membru al familiei tale ! Fii, însă responsabil şi hotărât, de tine depinde viitorul lui ! Vino, la TÂRGUL DE ADOPŢII CANINE! Acolo se află şi viitorul tău câine…uita-te în ochii lui, la prima vedere îl vei recunoaşte !

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *