News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Târgul de adopție canină, la a X-a ediție Târgul de adopție canină, la a X-a ediție
Please follow and like us:
Pin Share

GOSPODĂRIREA COMUNALĂ ARAD SA în parteneriat cu PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ARAD, vă invită, sâmbătă, 02.11.2019, între orele 10:00 – 13:00, la ediția A X-A , a târgului de adopție canină ce va avea loc în Parcul Chinologic din Subcetate lângă Activ Club, pe strada Infanteriei nr.04.

Persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibe asupra lor, actul de identitate pentru completarea documentelor de adopţie.

”Acest eveniment este organizat pe plan local împreună cu partenerii noștri „ Scoala dresaj canin NIKARAD”, Asociația Chinologică Română Arad și Denceff Costel și are ca scop informarea și conștientizarea populației cu privire la importanța vaccinării, sterilizării și adopția câinilor cât și a efectelor negative ale abandonului, responsabilitate și necesitatea acțiunii în unitate”. Dir.gen.ec.Ciul Tiberiu Nicolae

Cei interesați în a adopta un prieten patruped sunt invitați de luni până vineri între orele 09:00 – 15:00 la Adăpostul de Câini fără stăpân situat pe calea Bodrogului FN Arad, lângă aeroport.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *