News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Taxa pentru accesul la drumurile județene s-a redus Taxa pentru accesul la drumurile județene s-a redus
Please follow and like us:
Pin Share

„Având în vedere numeroasele solicitări ale operatorilor economici de pe raza judeţului Arad privind tarifele de ocupare a amprizei şi a zonei de siguranţă a drumurilor judeţene din domeniul public al judeţului Arad practicate la nivelul Judeţului Arad, am decis elaborarea unui proiect de hotărâre prin care să diminuăm taxele practicate, în vederea dezvoltării economico-sociale a judeţului Arad”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Tariful pe m2 a fost modificat conform nivelului practicat de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, respectiv de la 1.38 Euro cu TVA/m2 /lună la 0.45 Euro cu TVA/m2 /lună.

În acest fel, agenții economici care dezvoltă afaceri ce necesită acces dintr-un  drum județean spre staţii distribuţie carburanţi, hoteluri, moteluri, depozite en-gross etc, vor fi taxați cu un tarif de 0.45 euro/m²/lună. Aparatul de specialitate al consiliului județean va începe procedura de identificare a tuturor agenților economici aflați în această situație, cărora, ulterior, le vor fi trimise scrisori de notificare.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *