News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Te-au pus prietenii tăi nași la copilul lor? Află ACUM ce cadouri îi poți face de ziua lui! Te-au pus prietenii tăi nași la copilul lor? Află ACUM ce cadouri îi poți face de ziua lui!
Please follow and like us:
Pin Share

Cu toții căutăm în această viață oameni de calitate cu care ne putem înțelege bine și cu care ne putem petrece timpul liber. Astfel, treptat prin alegerile noastre ne mărim familia prin crearea unor relații foarte strânse cu persoane care ne devin dragi nouă. Prietenii sunt, prin urmare, familia pe care ne-o alegem. Noi suntem construiți ca fiind ființe sociale, de aceea trebuie să petrecem timp printre și cu oameni. Relațiile stabile de prietenie și socializarea sunt esențiale pentru noi, pentru sănătatea noastră, dar reprezintă, de asemenea, și o modalitate prin care ne putem dezvolta împreună cu persoanele de calitate din jurul nostrum.

                Familia pe care o alegem

Dacă prietenii tăi au decis că ești o persoană importantă în viața lor și vor să te transforme și într-un mentor spiritual al copilului lor înseamnă că deveniți o familie. Devii, astfel, un membru al familiei extinse, responsabil fiind, alături de părinții copilului, modelarea sa într-un viitor om responsabil care are la bază o educație solidă și valori sociale temeinice. Dacă ai acceptat să fii nașul unui copil trebuie să accepți că ești părintele spiritual al acestuia. Trebuie să ții cont, atunci când se apropie momente speciale din viața copilului sau sărbători la care vei fi prezent că cele mai utile cadouri pe care le poți alege pentru acesta sunt cele care îmbină eficient utilul cu plăcutul.

  1.     Jucării care imită activități sau meserii

Multă lume nu realizează ce rol decisive ar putea avea asemenea jucării în dezvoltarea unui copil. Tu ai putea, printr-un singur cadou, să contribui constructiv la alegerile pe care finul tău le-ar putea face în viață. De exemplu, acesta poate auzi, în diferite medii, despre activitatea unui doctor. Un set de jucării cu ustensilele specifice acestei meserii poate fi un cadou extraordinar pentru un copil care se află în perioada din viață în care asimilează ușor orice informație. Poți, de asemenea, să fii și primul pacient al finului tău. Aceste seturi pot fi o metodă de a forma o relație stabilă părinte-copil, un set cu scule sau unul care reproduce o bucătărie pot fi folosite pentru ca băiatul sau fata să fie în preajma părinților indiferent dacă aceștia au treabă sau nu.

  1.     Seturi de lego

Un alt cadou pe care l-ai putea face finului tău și de care cu siguranță se va bucura este un set de lego. Chiar dacă pare că aceste jucării nu mai prezintă un interes pentru copiii din această generație, seturile au fost adaptate la specificurile vremii, iar ceea ce poate fi creat cu aceste piese reprezintă un interes pentru cei mici. Un set de LEGO Ninjago de pe altex.ro poate fi un cadou atât distractiv, cât și solicitant pentru micuț. O provocare este binevenită pentru copil, indiferent de vârsta acestuia, iar dacă potrivirea seturilor se dovedește complicată, finalizarea proiectului se poate transforma într-o activitate plăcută în familie.

Așadar, dacă prietenii tăi au ales să fii părintele spiritual al copilului lor, poți contribui la o evoluție armonioasă a acestuia prin achiziționarea unor cadouri care îmbină distracția cu activitățile educaționale.

Sursă foto: pexels.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *