News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share


Competiţia TeenFest „Liceul Anului” 2011, aflată la cea de a V-a ediţie, a debutat joi la Arad. Echipele participante din cadrul Grupei A (Liceul Pedagogic „D. Ţichindeal”, Liceul Teoretic „M. Veliciu” Chişineu Criş, Colegiul Naţional „E. G. Birta” Grup Şcolar „H. Coandă” şi Colegiul Tehnic) şi-au susţinut probele în uralele unui număr impresionant de membri ai galeriilor. Probele s-au desfăşurat în incinta Atrium Mall Arad, care este partener şi, totodată, gazdă a competiţiei.
„Eu ţin foarte mult să felicit cele cinci echipe care compun grupa A din cadrul competiţiei organizate de noi, Asociaţia Educatio, deoarece au dat dovadă de un real profesionalism, o pregătire temeinică şi o coordonare foarte bună, atât între elevii participanţi, cât şi între cadrele didactice care i-au pregătit. Nu s-a ştiut cu exactitate decât după ultima probă care sunt cele trei echipe care merg mai departe, în finale, ceea ce denotă o competiţie foarte strânsă. Cele trei echipe care au trecut de faza grupelor sunt Liceul Pedagogic „D. Ţichindeal”, Liceul Teoretic „M. Veliciu” Chişineu Criş şi Grup Şcolar „H. Coandă”. În final, doresc să urez baftă celor cinci echipe care se întâlnesc mâine (n.r. – vineri), de la ora 10”, a declarat Paul Albu, vicepreşedinte al Asociaţiei Educatio.
„Aşteptăm şi rezultatele grupei de mâine, în care de înfruntă alte 5 licee din Arad, urmând să aflăm care sunt cele 6 echipe care vor participa în cadrul finalei de la Arad, din 20 mai. Finalista va participa la etapa interegională, alături de câştigătoarele din Bihor, respectiv Hunedoara. Ne bucură faptul că acest tip de competiţie a prins şi în alte judeţe, astfel reuşind să oferim un cadru propice de petrecere a timpului liber pentru elevi. Le urez mult succes tuturor”, a declarat Glad Varga, preşedintele Asociaţiei Educatio.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *