News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Tineri în dialog cu antreprenori de succes – Camera de Comerţ din Arad stimulează performanţa şi orientarea în carieră Tineri în dialog cu antreprenori de succes – Camera de Comerţ din Arad stimulează performanţa şi orientarea în carieră
Please follow and like us:
Pin Share

Prima serie de cursuri derulate în cadrul proiectului de voluntariat „Şcoala Părinţilor” s-a finalizat cu succes, iar din 9 noiembrie 2023 începe cea de-a doua sesiune de cursuri, la care s-au înscris 40 de persoane. Proiectul „Şcoala Părinţilor” este derulat în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad.

Începând cu data de 10 noiembrie 2023, ora 13, Camera de Comert, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad demarează proiectul „Tineri în dialog cu antreprenori de succes”, proiect susţinut de firma Panduit European Solutions, parteneri media arq, aradon şi TV Arad.

În cadrul proiectului vor avea loc întâlniri lunare între tineri (elevi şi studenti) şi oameni de afaceri, specialişti în diverse domenii de activitate, personalități cu cariere profesionale și publice remarcabile, modele de urmat în cariera profesională. Psihologi şi specialisti din cadrul compartimentului reeducare al Penitenciarului Arad, vor expune în faţa tinerilor efectele nocive ale consumului de droguri şi îşi vor prezenta oferta proprie de şcolarizare, în cariera de agent de penitenciar.

Scopul proiectului „Tineri în dialog cu antreprenori de succes” este de a stimula performanţa în rândul tinerilor şi de a-i orienta în carieră, astfel, cei interesaţi de domeniul afacerilor vor putea primi consultanţă din partea CCIA Arad.

Detalii la: prof. Carmen Crişan – Manager Departament Formare Profesională – CCIA ARAD, tel. 0730 188 299, email: [email protected].

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *