News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

cipri luca birou

Așteptăm cu nerăbdare primii muguri pe ramuri, primul colț de iarbă verde, primele raze calde ale soarelui și undeva în noi, așteptăm, cu teamă, o umbră de speranță de bine în viața de zi cu zi. Avizi după speranță, după o fărâmă de încredere într-un viitor mai cald, la propriu și la figurat, românii se agață de orice licăr de lumină. E firesc să fie așa și e bine că Dumnezeu ne dă putere de a trece peste încercări, peste greutățile și lipsurile în care ne-au dus o “clică portocalie”.

Privesc însă în jur și accept cu durere că în plină primăvara, politica Puterii se află într-o toamnă târzie…rece, ploioasă, fără urmă de culoare, fără urmă de încredere, dominată doar de minciună, lașitate, furturi și incompetență. Acesta este anotimpul Puterii care încearcă prin urma slabă de tărie pe care o are, să arate contrariul. Încercările nu fac decât să evidențieze și mai mult mocirla în care au ajuns ei și în care au încercat să ne atragă și pe noi, românii.

Medicamente pentru tratamentul bolnavilor de cancer, salarii mai mari pentru bugetari, eradicarea corupției prin sacrificarea unor capete portocalii sunt aspecte care nu rezolvă nici pe departe problemele românilor. Problemele generate de guvernarea haotică a lui Boc, în special și a PDL, în general. Sunt promisiuni fără suport în realitate pe termen lung. Sunt încercări disperate ale PDL-iștilor de a atrage capital de imagine, în disperarea cu care privesc apropierea scrutinului și implicit pierderea ciolanului.

Românii s-au săturat de lâncezeală, de ploaie și de frig. S-au săturat de atâtea măsuri de austeritate pe care ei trebuie să le poarte pe umeri din cauza incompetenței unor oameni, plătiți din bani publici doar pentru a crea haos și a fura cât mai mult, clădind averi fabuloase pentru oamenii de casă ai lui Băsescu. E timpul să vină primăvară, e timpul noilor speranțe și  a unui nou orizont pentru fiecare român.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *