News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Tocmai ți-ai luat un iPhone 11? Iată ce trebuie neapărat să faci prima dată! Tocmai ți-ai luat un iPhone 11? Iată ce trebuie neapărat să faci prima dată!
Please follow and like us:
Pin Share

Când îți cumperi un telefon, desigur că te simți fericit, pentru că poți să te bucuri de noi funcționalități. Mai ales dacă ți-a luat mult să te hotărăști, dacă ai comparat prețurile și beneficiile, vrei să te bucuri pe deplin de noul smartphone.

Dacă tocmai ți-ai luat primul iPhone pe care l-ai avut vreodată, sunt câteva lucruri pe care să le faci ca să te bucuri la maximum de tot ce îți poate oferi noul telefon.

Iată ce să faci imediat după ce ți-ai luat un iPhone 11!

  • Protejează-ți telefonul!

Înainte de a te bucura de noua tehnologie, e nevoie să-ți protejezi telefonul, și la nivel de software, și la nivel fizic. Husele de protecție sunt neapărat necesare, pentru a preveni incidentele neprevăzute care pot să afecteze iremediabil telefonul. Poți comanda de pe site de aici husa potrivită pentru stilul tău de viață.

Apoi, trebuie să își și securizezi telefonul ca să nu pierzi datele prețioase. Activează opțiunea Face ID pentru deblocarea smartphone-ului. Când pleci de acasă, setează blocarea automată pentru 30 de secunde de inactivitate. De asemenea, pentru cazurile de furt, activează opțiunea care șterge automat datele după 10 încercări eșuate de deblocare.

Există și o aplicație nouă Find My, care combină determinarea locației cu urmărirea telefonului. Cu ajutorul acesteia, poți să urmărești un device pierdut, să-l faci să scoată sunete, pentru a îl găsi în apropiere, să îl marchezi ca fiind pierdut sau să ștergi datele.

  • Fă poze noaptea

Apple a introdus niște îmbunătățiri semnificative pentru noul iPhone în ceea ce privește camera foto. Acum e mai ușor să faci poze reușite în orice condiții, inclusiv noaptea, datorită capacității mai bune de captare a luminii. Bucură-te de poze mai luminoase și clare, chiar și în condiții de lumină redusă.

Modul de noapte se activează automat sau îl poți porni manual când ai nevoie. Ai la dispoziție un indicator care îți arată cât timp trebuie să ții telefonul nemișcat ca să ai o poză clară și o previzualizare a fotografiei pe care o vei obține.

Orientativ, pentru pozele în orașe luminate, e nevoie de câteva secunde, dar dacă încerci să surprinzi cerul, va fi nevoie să folosești un trepied, pentru că poate dura chiar și 30 de secunde!

Te ajută să faci poze reușite și faptul că ai la dispoziție camera foto ultra wide, care face să încapă mai mult spațiu într-o singură poză.

Uită-te la un film

E normal ca un telefon să nu facă competiție unui televizor sau sistem home cinema. Totuși, noul iPhone se apropie de acestea, pentru că are un sistem audio Dolby Atmos, care face ca sunetul să pară că te înconjoară pentru o experiență mai aproape de 3D.

Telefoanele iPhone Pro și ProMax sunt și mai potrivite pentru filme, pentru că luminozitatea ecranului e mai mare și streaming-ul e mai rapid, datorită capacității Wi-Fi îmbunătățite.

Atunci când ți-ai cumpărat un nou iPhone sunt câteva lucruri pe care trebuie neapărat să le faci, ca să te bucuri complet de noua achiziție. Mai întâi fă pașii necesari pentru protejarea telefonului, după care distrează-te cu noile opțiuni, cum ar fi camera foto sau ecranul îmbunătățit.

Sursa foto: Pixabay.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *