News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

TOP 3 accesorii de uși pe care le poți folosi pentru a schimba aspectul mobilierului tău TOP 3 accesorii de uși pe care le poți folosi pentru a schimba aspectul mobilierului tău
Please follow and like us:
Pin Share

Aspectul casei tale poate varia în funcție de foarte mulți factori cum ar fi: lumina, mobilierul ales sau decorațiunile. Dacă îți dorești să îți personalizezi căminul până la cel mai mic detaliu, atunci este bine să știi că aspectele tehnice sunt cele care fac diferența. Mobilierul ales de tine are nevoie de accesoriile potrivite că să fie pus în valoare, altfel investiția pe care ai făcut-o va fi în zadar. Dacă vrei să vezi care sunt accesoriile pe care le poți folosi pentru a schimba aspectul mobilierului tău, citește în continuare acest articol.

Iată cum poți aduce inovație în casa ta!

Sistemul de deschidere

Fie că vrei să renovezi o singură cameră, fie că vrei să schimbi aspectul întregii locuințe, vei constata că în orice încăpere ai diferite corpuri cu sertare precum: dulap, noptieră, comodă, birou. Este important ca sistemul de deschidere al acestora să fie adaptat nevoilor tale. Există două tipuri de sisteme de deschide din care poți alege: sisteme de deschidere verticală și sisteme de deschidere prin apăsare. Pentru dressing-ul din dormitor poți apela la un sistem de deschidere glisant, iar pentru dulapurile din living cele mai în vogă accesorii de uși de mobilier sunt cele de tip push-on. Poți găsi astfel de accesorii pe Oscardeko.ro, un magazin de specialitate cunoscut pentru calitatea produselor sale.

Opritoarele

Ușile mobilierului tău se pot deteriora rapid dacă nu folosești opritoare. Unde mai pui că și zgomotul pe care acestea îl provoacă este extrem de deranjant. Folosind opritoare poți proteja chiar și peretele de care ușa se lovește. În funcție de preferințele tale poți alege din mai multe modele. Pentru camera copilului poți folosi un opritor multicolor, iar pentru dormitor sau living opritoare clasice, din metal. Nu uita să fii ingenios când vine vorba de acest accesoriu, fiindcă el poate fi folosit și ca un element decorativ.

Butoni și mânere

Spațiile de depozitare sunt indispensabile unei locuințe, iar acestea trebuie decorate pentru a nu avea un aspect plictisitor. Există mai multe tipuri de butoni și mânere pe care le poți alege în funcție de preferințele tale. Dacă îți dorești un aspect discret, dar totodată modern al mobilierului tău, poți opta pentru mânere din sticlă. Pentru cei care prefera un look minimalist, dar practic, se pot folosi mânere ergonomice. Butonii sunt adesea folosiți pentru mobilierul elegant sau vintage. Totuși, butonii pot fi folosiți și la mobilierul din camera copilului, fiindcă poți alege diferite forme și modele colorate. Alege pentru dormitorul celui mic butoni rezistenți.

Este bine cunoscut faptul că amenajarea locuinței nu este deloc o treabă ușoară. Ca totul să fie perfect, este important să îți pui amprenta până la cel mai mic detaliu. Alege calitatea  și siguranța înainte de toate și fii în pas cu noutățile. Oricare din variantele de mai sus te va ajuta să găsești accesoriile potrivite pentru ușile din casa ta.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *