News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Top 3 obiecte pierdute greu de recuperat și soluții simple ale acestei probleme Top 3 obiecte pierdute greu de recuperat și soluții simple ale acestei probleme
Please follow and like us:
Pin Share

Un moment de neatenție te poate costa destul de mult, mai ales când vine vorba despre pierderea anumitor obiecte. Cu toate acestea, astfel de situații se întâmplă și nu sunt rare. Oboseala, gândul la job sau alte activități pe care le ai de făcut sau de care ai uitat și pe care te grăbești să le rezolvi sunt cazuri care duc adesea fie la rătăcirea articolelor personale prin casă sau, mai rău, în alte locuri.

Mai jos, poți descoperi care sunt 3 dintre obiectele cel mai frecvent pierdute și care mai pot fi recuperate greu sau aproape deloc, precum și câteva sfaturi despre ce poți face în astfel de situații.

Care sunt cel mai des rătăcite obiecte și de ce sunt greu de recuperat

Telefonul mobil, unul dintre cele mai importante obiecte personale

Probabil că una dintre cele mai mari temeri ale tale este pierderea telefonului mobil, mai ales că acum pe un astfel de device sunt păstrate și o mulțime de informații personale. Cu toate acestea, smartphone-ul este unul dintre cele mai rătăcite obiecte de către oameni din întreaga lume. Cu toate că poți avea grijă foarte mare de el, dacă se întâmplă să-l rătăcești, două dintre soluțiile pe care le ai la îndemână sunt:

  1. să activezi funcțiile care te pot ajuta fie să-l găsești, fie să poți salva informațiile importante în cloud, pentru a le putea accesa ulterior;
  2. în cazul în care nu îl mai găsești deloc însă, o asigurare este binevenită, mai ales în cazul telefoanelor scumpe a căror contravaloare o poți recupera.

Asigurarea este una dintre cele mai bune soluții și în cazul furtului.

Cheia mașinii, un obiect indispensabil pentru orice proprietar

Pe lista obiectelor des pierdute este și cheia mașinii și chiar dacă în cele mai multe cazuri există și una de rezervă, atunci când ai un autoturism second-hand, cea din urmă poate lipsi. Ce faci în acest caz? Cel mai indicat este să fii prevăzător, una dintre cele mai simple soluții fiind o asigurare CASCO de pe asirom.ro care are o clauză specială pentru astfel de situații neplăcute, pe lângă restul beneficiilor cu care vine.

Cheia locuinței, probabil cel mai pierdut obiect personal

Atunci când vine vorba despre rătăcirea obiectelor personale, unul dintre cele mai importante este cheia casei, deoarece este adesea cel mai mic dintre toate. Atunci când ai un breloc destul de mare, acest scenariu este mai puțin probabil, însă cate persoane se gândesc la această metodă de prevenție a pierderii? Destul de puține. Ce poți face în acest caz? Cea mai simplă soluție este să aștepți un alt membru al familiei să vină cu cea de-a doua cheie, însă acest lucru poate dura destul de mult, de aceea, să ai un ritual în care o pui în același loc de fiecare dată, de preferat un buzunar anume, este o metodă de prevenție destul de bună.

Pierderea unui obiect personal este una dintre cele mai neplăcute situații, însă cu grijă și atenție față de cele enumerate mai sus, precum și cu măsurile de prevenție corecte, poți scăpa de unele dintre ele.

Sursa foto: Freepik.com

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *