News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

TOP 4 modalități prin care vei face cu ușurință trecerea de la garderoba de iarnă la cea de primăvară TOP 4 modalități prin care vei face cu ușurință trecerea de la garderoba de iarnă la cea de primăvară
Please follow and like us:
Pin Share

Începutul primăverii poate fi o perioadă destul de complicată în ceea ce privește alegerea outfiturilor de zi cu zi. Vremea pare să se mai încălzească, ai vrea să începi să porți rochiile florale, însă parcă nu poți renunța încă la geaca îmblănită de iarnă. Ei bine, pentru a găsi tinutele potrivite, nu e nevoie de o readaptare totală a garderobei, ci doar câteva piese noi ar trebui să fie îndeajuns.

Iată, așadar cum poți să îmbrățișezi noul sezon prin ținute în care tu să te simți bine și la modă, purtându-le

  • Folosește piesele de iarnă în mod corect

Multe dintre articolele vestimentare de iarnă, pot fi purtate și primăvara dacă sunt integrate în mod corect în ținute. De exemplu, poți combina clasicul trench cu blugi albi, o jachetă din piele cu o fustă florală sau cardiganele împreună cu rochiile de sezon.

Când realizezi astfel de combinații ai grijă să păstrezi un echilibru în ceea ce privește potrivirea de texturii, culorii sau modelelor. Un exemplu negativ ar putea fi reprezentat de pantalonii scurți asortați cu un top și cizme până la genunchi. 

  • Poartă rochii cu cizme

Unul dintre look-urile de tranziție este reprezentat de rochia de primăvară purtată cu perechea de cizme sau de botine potrivite. Dacă ți se pare că temperatura este încă prea scăzută pentru acest outfit, poți adăuga un cardigan sau un blazer boyfriend supradimensionat. În același timp, acordă atenție culorilor și fii atentă ca țesăturile să fie unele moi, ușoare care vor înlocui lâna groasă, de iarnă. 

  • Alege nuanțe mai deschise ale hainelor

Atunci când încă e necesar să porți haine de iarnă la începutul primăverii, asigură-te că îți îndrepți atenția către culori mai deschise, specifice anotimpului. Poți renunța la acel pulover negru sau vișiniu și să optezi pentru nuanțe pastelate, florale și neutre. Alege o cămașă sau o maletă roz, de culoarea liliacului iar astfel ținuta ta va fi instant pregătită pentru primăvară. Totodată poți opta pentru o pereche de jeanși deschiși la culoare, pe care să-i porți cu un pulover lila și o pereche de adidași sau pantofi albi. Cei de la Reverse.ro îți pun la dispoziție o colecție inedită de pantofi casual de damă, pe care îi poți integra cu ușurință în ținutele tale de primăvară și găsești aici o diversitate de modele. 

  • Acordă atenție stratificării

Puloverele ușoare, tricotajele, cardiganele care nu sunt foarte groase, sunt ideale pentru ținutele de început de primăvară. Asociază un pulover din tricot cu o fustă midi florală, iar astfel vei realiza o combinație grozavă. Dacă ți se pare că jacheta de iarnă este prea mult pentru această ținută, poți adăuga un cardigan care va reuși să ofere un anumit nivel de căldură și confort. Pentru acele zile cu dimineți răcoroase, însă cu temperaturi care cresc până se lasă seara, optează pentru haine pe care le poți îndepărta cu ușurință. De exemplu, alege un cardigan, iar pe dedesubt un tricou cu mânecă scurtă sau o maletă.

În concluzie, dacă trecerea la garderoba de primăvară ți se pare destul de complicată din cauza temperaturilor încă incerte și a vremii imprevizibile, să știi că poți face combinații inedite între articolele groase, de iarnă și cele de primăvară. Trebuie doar să fii atentă la modul în care îmbini diferitele texturi, la culori și la stratificarea hainelor.

Sursa foto: pexels.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *