News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Top 5 piese vestimentare pe care trebuie să le aibă orice arădean în sezonul toamnă-iarnă! Top 5 piese vestimentare pe care trebuie să le aibă orice arădean în sezonul toamnă-iarnă!
Please follow and like us:
Pin Share

Moda este atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Un aspect îngrijit reprezintă întotdeauna o bilă albă, dar pentru a plusa la capitolul stil e nevoie să fii și în tendințe. Adică să faci combinații vestimentare reușite între obiectele cu care îți stă bine și cele care sunt un must-have al sezonului.

Stiliștii afirmă că hainele trebuie să se potrivească, în primul rând constituției. Acest lucru înseamnă că este important să fii în trend, dar e necesar să selectezi ținutele. Dacă ești, de exemplu, mic de statură și cu câteva kilograme în plus, nu vei arăta bine cu un mantou până sub genunchi sau cu pantaloni care au un croi mai strâmt.

Iată 5 piese vestimentare care vor atrage priviri admirative dacă sunt accesorizate și asortate corect:

  • Sacou din lână 

Un material de calitate va fi întotdeauna remarcat și atribuit gusturilor fine. Pe lângă acest aspect e necesar să alegi o culoare și un croi care să te prindă bine. Există sacouri din lână care au în compoziție și cașmir și se încadrează în stiluri vestimentare diferite, casual sau elegant. Alege în funcție de gusturile tale, astfel încât să poți asorta cu ușurință sacoul la alte ținute din garderobă. Pentru asta trebuie să fii sincer cu tine. Chiar dacă pe raft te atrage mai mult un sacou extrem de elegant, dacă știi că e puțin probabil să îl porți pentru că adopți un stil mai casual, atunci nu investi doar de dragul ideii de a-l avea.

  • Camașa albă

Din material subțire sau mai plin, în funcție de anotimp, acest articol vestimentar trebuie să existe în dressingul oricărui bărbat care se respectă. O cămașă albă bărbătească te poate salva în fața multor provocări de ordin vestimentar. Fie că este cu nasturi ascunși și manșetă ori e un model mai casual, se poate asorta cu ușurință și va arăta impecabil, dacă e călcată și accesorizată ca la carte.

  • Vesta sport 

Acest model de vestă de toamnă a urcat în topul preferințelor în ultimii ani. Asta, pentru că se asortează ușor, poate fi găsită în modele și culori diverse, iar prețul diferă în funcție de brand și material. Așadar, vesta este în trend, accesibilă  și oferă un aer masculin provocator. 

  • Geaca din piele naturală

Indiferent că preferi stilul casual sau elegant, o geacă din piele nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Există numeroase modele, de la cele cu fermoare și capse în stil retro sau moto, până la cele clasice care au un croi similar sacourilor bărbătești. În funcție de cum accesorizezi această geacă din piele poți să ai un aer boem și stilat sau de bărbat fatal. 

  • Pulover într-o culoare tare

Cu siguranță fiecare bărbat are în dulap cel puțin trei sau patru pulovere. Pentru a crea o ținută reușită este important să alegi culori care să contrasteze, să se completeze ori să fie din aceeași paletă cromatică. Dacă vrei totuși să ieși în evidență, dar nu te pricepi foarte bine la asortarea cromatică, poți opta să porți o culoare neutră sau un bleumarin închis ori negru pe care să le accentuezi cu un pulover muștar, portocaliu sau fucsia.

Nu uita că toamna și iarna o eșarfă sau un fular pot accentua orice ținută, făcându-te să arăți elegant, desigur dacă hainele sunt purtate cu încredere și stil!

sursa foto: shutterstock.com

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *