News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Top 6 accesorii care se potrivesc oricărui stil vestimentar Top 6 accesorii care se potrivesc oricărui stil vestimentar
Please follow and like us:
Pin Share

Orice femeie știe că alegerea accesoriilor potrivite poate desăvârși orice outfit, indiferent de stilul vestimentar abordat. Însă ce te faci atunci când nu există un singur stil vestimentar care să te definească și dorești să accesorizezi într-un mod ideal fiecare ținută pe care o porți? Ei bine, nu trebuie să te impacientezi deloc, căci există câteva accesorii care ți se vor potrivi indiferent că optezi pentru stilul elegant, că te îmbraci office pentru zi la birou, că preferi stilul casual chic sau că ținutele sport casual te fac să te simți în largul tău.

 

Descoperă în articolul următor o lista cu accesoriile care se potrivesc oricărui stil vestimentar pe care-l abordezi, în funcție de ocazie sau de momentul zilei!

  1. O pereche de ochelari de soare cu rame clasice

Ochelarii sunt considerați întotdeauna un detaliu cool și atractiv, indiferent de sezon sau de stilul vestimentar care te caracterizează. Investește într-o pereche de ochelari de soare cu rame clasice, cu protecție împotriva razelor UV, căci acest accesoriu se va potrivi de minune atât într-o ținută elegantă, cât și una office, casual sau chiar și sport.

     2. Un ceas versatil cu brățară metalică sau din piele

Un ceas cu cadran simplu și brățară metalică sau din piele îți va salva o mulțime de outfituri, fiind unul dintre cele mai populare accesorii pentru completarea ținutelor cu stil. Ideal ar fi sa optezi pentru un model versatil, ce prezintă curele interschimbabile, în așa fel încât să-l poți purta atât cu cele mai elegante ținute, cât și cu cele casual, de zi cu zi.

      3. O curea care să-ți evidențieze talia

Din garderoba unei femei nu trebuie să lipsească nici cureaua pentru evidențierea taliei. Alege un astfel de accesoriu din piele, pentru a putea completa cu ajutorul ei de la ținute elegante, până la ținute office și casual chic. Dacă în cazul ținutelor elegante poate fi accesoriul perfect pentru strângerea paltonului în jurul taliei, în cazul ținutelor casual sau office se poate transforma în piesa de rezistență a ținutei, adăugând un plus de feminitate look-ului pe care-l abordezi.

      4. O pereche de cizme din piele naturală

Nici nu ne putem gândi la accesorii mai potrivite pentru ținutele din sezonul rece decât o pereche-două de cizme din piele naturală, atât cu toc, cât și cu talpă plată. Vezi colecția completă de cizme de damă din piele disponibilă în magazinele online de încălțăminte și alege un model de cizme care să completeze perfect ținutele elegante, dar și o pereche de cizme fără toc, ideale pentru ținutele casual.

      5. O geantă de piele în stil tote

Din categoria accesoriilor care se potrivesc oricărui stil vestimentar face parte și geanta de damă din piele în stil tote, atât de la modă în prezent. Optează pentru un model clasic din piele neagră sau într-o paletă neutră de culori, pentru a te asigura că geanta se va potrivi ținutelor tale atât din punct de vedere al stilului, cât și al combinațiilor de culori abordate.

       6. O pălărie neagră de sezon

Nici pălăria neagră nu este un accesoriu de neglijat atunci când vine vorba despre accesorizarea ținutelor de sezon. În timp ce o pălăria neagră din stofă, cu boruri largi, va completa cu stil o ținută elegantă sau office, un fes negru din tricot va fi ideal în ținutele casual. O pălărie neagră stil bucket hat se va potrivi excelent cu o ținută sport sau sport casual, așa că este momentul să investești și tu într-un astfel de accesoriu versatil.

Cu atâtea accesorii potrivite pentru stilurile vestimentare pe care ai dori să le abordezi, nu ai nicio scuză de a nu crea unele dintre cele mai fabuloase ținute de sezon! Tu cu ce accesorii îți completezi outfiturile în sezonul rece?

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *