News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Top 8 lucruri ce nu trebuie să îți lipsească de pe terasă Top 8 lucruri ce nu trebuie să îți lipsească de pe terasă
Please follow and like us:
Pin Share

Amenajarea terasei tale reprezintă o oportunitate minunată de a-ți transforma o parte din curte într-un colț minunat plin de armonie. Încearcă să integrezi elemente cu un design special, ce să completeze întregul spațiu.

Pregătește-te pentru o aventură plină de culori și texturi, unde fiecare element trebuie să își aibă locul. Mai jos vei găsi 8 elemente pe care trebuie să le incluzi.

Iată 8 lucruri pe care trebuie să le incluzi când vine vorba de amenajarea terasei tale!

  1. Masă cu scaune

Elementele principale ce trebuie să se găsească pe terasa ta sunt o masă modernă cu scaune. În funcție de spațiul de care dispui, poți opta pentru diverse modele, cum ar fi cele pliabile, din ratan, din lemn masiv sau metalice. În funcție de design-ul pe care ți-l dorești, optează pentru unul dintre acestea.

  1. Mobilier

În materie de mobilier, există o gamă diversă din care poți alege. Poți să optezi pentru un set de mobilier pentru gradină de la Yalco, cu canapele de diferite dimensiuni, dar și fotolii. Pentru ați putea alege ce ți se potrivește, intră pe site-ul lor și vei găsi, cu siguranță, fix ceea ce îți dorești.

  1. Grătar

Încearcă să amenajezi și un loc special pentru grătar. Acesta îți va fi de mare folos mai ales în serile petrecute alături de prieteni și familie. În funcție de dorințele tale, alege unul dintre cel pe cărbuni, gaz sau electric. Fiecare prezintă atât avantaje, cât și dezavantaje, important este să te documentezi pentru a vedea de ce ai nevoie.

  1. Umbrelă

Atunci când vine vorba de alegerea umbrelei, trebuie să ții cont atât de stil, cât și de funcționalitate. Poți găsi diverse modele, însă trebuie să fii atent la mecanismul de închidere/deschidere, material și culoarea umbrelei.

  1. Flori ornamentale

Florile vor aduce o pată de culoare terasei tale. Cele mai comune plante ornamentale pentru exterior sunt petuniile, begoniile, lantana, salvia și lobelia. Asigură-te că alegi plante potrivite și că le vei îngriji corespunzător, și anume achiziționarea tipului de sol, expunerea la soare și udarea regulată.

  1. Sistemul de iluminat

Sistemul de iluminat joacă un rol important în amenajarea terasei. În funcție de elementele prezente, poți opta pentru lumină caldă sau rece. De asemenea, trebuie să te asiguri că vei putea amplasa o lumină principală, ce să lumineze întreaga terasă și o lumină ambientală, cu ajutorul căreia vei putea pune accent pe anumite obiecte.

  1. Perne decorative

Pernele decorative oferă o atmosferă cozy. Poți alterna între diverse modele ce să se potrivească bine cu mobilierul ales. În plus, o idee excelentă ar fi includerea unor bean bag-uri, pe care să vă relaxați la serile în familie.

  1. Spații de depozitare

Spațiile de depozitare sunt extrem de utile și nu ar trebuie să lipsească dintr-o terasă bine organizată. Dacă îți permite spațiul, poți proiecta un dulăpior pentru obiectele necesare sau poți opta pentru rafturi pe perete.

Așadar, ține cont de aceste mici sfaturi pentru a te bucura de un rezultat minunat. Implică-te în acest proces, deoarece la final îți vei putea petrece timpul alături de familia ta într-un loc special.

Sursa foto: freepik.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *