News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Top 9 idei pentru asortarea pantofilor cu geanta Top 9 idei pentru asortarea pantofilor cu geanta
Please follow and like us:
Pin Share

Geanta și pantofii sunt importante pentru femei. Mereu doresc să se asorteze aceste două piese și, ca totul să fie cât mai perfect posibil, sunt atente la fiecare detaliu și analizează cu multă strictețe fiecare geantă și fiecare pereche de pantofi.Textura, căptușeala și mai ales culoarea au o importanță aparte pentru acestea.  

Iată care sunt principalele combinații de pantofi cu geantă

  1. Pantofii cu animal print, iar geanta să aibă același stil. Această combinație te scapă din orice încurcătură. Privirile vor fi ațintite asupra ta, cu siguranță.

2, Set – aceeași geantă și pantofi. În cazul în care poți o rochie neagră sau albă, geanta și pantofii sunt piesa de rezistență din vestimentația ta. Dacă optezi pentru această variantă, atunci setul trebuie să conțină ornamentate cu detalii florale, modele și sclipici. Tot ceea ce vei purta îți va da încredere, așadar, alege gențile de damă care te fac să te simți în elementul tău.

3, Forma accesoriilor, dacă ai în garderobă o pereche de pantofi cu vârful rotund, atunci va fi o potrivire excelentă cu o geantă care este rotunjită. Orice formă va fi, vei arată minunat. Joacă-te cu formele! Găsești forme cât mai ieșite din comun și poartă cât mai mult.

4, Non-culoare în combinație cu o culoare deschisă. Alege pantofii și geantă într-o anumită culoare, dar să fie  realizate din material cu texturi diferite. Pantofi mat, iar geanta într-o culoare deschisă.

5. Gențile realizate din piele naturală se potrivesc foarte bine cu pantofi realizați din același material. Se poartă foarte mult combinația aceasta. Poți să arunci un ochi pe magazinul cu încălțaminte The5thelement și sigur găsești ceva potrivit pentru tine.

6. O altă combinație este ca perechea de pantofi să fie monocoloră, iar geantă multicoloră. Îndrăznește să încerci această combinație. Ceea ce este diferit, este apreciat.

7. Fii originală…adaugă o doză de nebunie și poartă geanta și pantofii care ies total din tipare, ceva extravagant. Adaugă elemente nemaiîntalnite și nemaivăzute și vei face furori. Poartă ce simți, absolut tot ce simți. Pune-ți amprenta, creează ceva total deosebit.

8, Încearcă geanta clasică care se poate asorta cu orice tip de pantofi. În acest mod, ai  combinația perfectă. Este simplă și clar nu vei avea parte de critici. Simplitatea va atrage mereu atenția și niciodată nu se va demoda.

9. Combinație în funcție de stil. În acest caz, fiecare femeie are stilul ei și poate să compună un stil total unic.Sunt doamne sau domnișoare care au un stil rafinat, deosebit, iar altele preferă un stil care exprimă mister. Se adaugă o bilă albă pentru originalitate.

Așadar, fie că te inspiri din reviste sau ai o imaginație foarte bogată și realizezi combinații  reușite, important este să rămâi pe o linie normală, să nu te duci în extremă. În oricare mod procedezi, poartă geanta și pantofii cum consideri tu că este mai bine și nu te lăsa influențată de nimeni. Tu decizi exact cum dorești să  asortezi piesele între ele și cum consideri că se pot combina mai bine. Fii cochetă!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *