News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Top activitati turistice in Las Vegas Top activitati turistice in Las Vegas
Please follow and like us:
Pin Share

Există atât de multe lucruri distractive de făcut în Las Vegas încât nici nu știu cum să încep. Doriți să conduceți un Ferrari, să trageți la țintă cu mitraliera sau să vă aventurați în parcul de distracție si să vă dați cu tiroliana?

Sau poate doriți alte activități, cum ar fi admirarea celor mai bune priveliști locale și vizitarea unui muzeu. De ce nu, poate vreți să vedeți și să experimentați viața dintr-un cazinou din Las Vegas și chiar să vă încercați norocul la ruletă, poker, slot?

Dacă nici asta nu v-a convins, atunci viața de noapte și distracția sigur o va face. Sunt atât de multe lucruri de făcut în orașul care nu doarme niciodată.

Pe timpul zilei, pe lângă relaxarea la piscină sau o plimbare pe cunoscutul boulevard The Strip, pe lângă cumpărături sau jocuri de noroc, puteți să vedeți un spectacol de după-amiază, să mergeți pe High Roller, să trageți cu o mitralieră – dacă vreți să simțiti mai multă adrenalină – sau să vizitați expoziția Titanic. Plimbări, cumpărături, vizite la muzee, expoziții de artă, Las Vegas este un oraș al posibilităților.

Contrar așteptărilor, Las Vegas este un oraș potrivit și pentru a fi vizitat împreună cu cei mici. Dacă decideți să vizitați Las Vegas împreuna cu copiii, planificarea este esențială. Deși există o mulțime de metode de divertisment și timp liber pentru adulți, va trebui să căutați puțin mai mult pentru a găsi activități pentru copii, dar sunt aici și sunt peste tot, odată ce știi unde să cauți.

Vă puteți plimba prin acvariul Shark Reef din Golful Mandalay, puteți face cunăștiință cu eroii Marvel Avengers S.T.A.T.I.O.N. la Treasure Island sau puteți vizita Expoziția Titanic sau expoziția egipteană Artifact Luxor.

Dacă bugetul este limitat, există foarte multe lucruri pe care le puteti face gratis. Las Vegas este capitala divertismentului din lume și asta include divertisment gratuit. Puteți merge să vedeți un vulcan erupând la Mirage, puteți să faceți o fotografie în fața faimosului semn „Welcome to Las Vegas” sau puteță să experimentați spectacolul cu baldachin de pe Fremont Street.

Faceți o pauză de la sloturi și aventurați-vă pentru a vedea tot ceea ce acest oraș uimitor are de oferit, ceea ce se ascunde în spatele luminilor de neon: spectacole, atracții, plimbări care vor face ca vacanța din Vegas să fie unică și specială.

Intrați în The Venețian și cufundați-vă în cultura italiană fără a părăsi Las Vegas. Ascultați artiștii de operă, plimbați-vă cu o telegondolă pentru o experiență italiană clasică sau bucurați-vă de partea modernă a Las Vegasului cu spectacole de modă, muzică live și spectacole de dans… în format digital.

Totuși, vacanța din Las Vegas se va învârti probabil în jurul luminilor neon iconice și a obiectivelor celebre (deși oarecum kitsch) de-a lungul The Strip. Aici Lady Luck îți va face cu ochiul sau îți va sparge contul bancar, în funcție de norocul pe care îl ai în ziua respectivă.

Cazinourile din Las Vegas oferă jucătorilor toate modalitățile imaginabile de a-și testa norocul. De-a lungul anilor, fiecare cazinou și-a dezvoltat propriul stil distinctiv și selecția de jocuri. Găsirea unui cazinou de care vă bucurați depinde de preferințele dvs. de jocuri de noroc. În timp ce unii jucători iau foarte în serios matematica jocurilor de noroc, alții sunt mai interesați să găsească mese cu limită sau tipuri specifice de jocuri.

Pentru cele mai mari și mai elegante cazinouri și pentru cele mai noi jocuri, cum ar fi jocurile bazate pe îndemânare, The Strip este locul unde vă puteți încerca norocul. The Venetian oferă unul dintre cele mai mari cazinouri din lume, plus o sală de poker populară, care atrage localnici și vizitatori.

Cazinourile din Las Vegas oferă o gamă destul de standardă de jocuri precum poker, sloturi și craps, dar dacă căutați ceva anume, merită să vă faceți temele. De exemplu, dacă vă place bingo-ul sau keno live, va trebui probabil să găsiți un cazinou de cartier precum Red Rock Casino Resort.

Numărul meselor cu limită superioară și inferioară sunt, de asemenea, unice pentru fiecare cazinou. Cazinourile din vecinătate și din centrul orașului tind să aibă mai multe tabele cu limite minime decât cazinourile de pe bulevardul The Strip, iar mulți jucători cred că au, de asemenea, cote mai bune pentru jucători. El Cortez de pe strada Fremont are o mulțime de jocuri cu limită mică și blackjack, plus numeroase slot machines.

Indiferent unde jucați, asigurați-vă că vă înscrieți pe cardul jucătorului cazinoului pentru a obține reduceri și oferte și că că permiteți să faceți asta. Jucați calculat.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *