News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

TRAIAN IGAS: „ARADENII SUNT INVITATI SA DONEZE SANGE” TRAIAN IGAS: „ARADENII SUNT INVITATI SA DONEZE SANGE”
Please follow and like us:
Pin Share

Senatorul Constantin Traian Igaș demarează, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Arad și cu autoritățile locale din Pecica, Nădlac și Curtici, o amplă campanie de donare de sânge. Aceasta se va desfășura pe parcursul a trei săptămâni în cele trei orașe menționate.

Sunt un donator fidel și, în ultimii ani, am văzut că se generează un val prin puterea exemplului personal. În urma unor discuții cu doamna doctor Laura Păcurariu am considerat că este necesară o campanie mai amplă având în vedere situația critică de la Centrul de transfuzie sanguină din Arad, unde nu se mai gaseste sânge, RH negativ. Prima campanie de acest fel va avea loc la Pecica, joi, 21 ianuarie, începând cu ora 9 dimineața. Partenerii noștri oferă spațiul și personalul medical necesar”, declară senatorul Constantin Traian Igaș.

Campaniile de donare de sânge se vor desfășura într-un cadru organizat, toate vor fi în parteneriat cu Primăria și Centrul de Transfuzie Sanguină Arad. Programul după care se vor desfășura este următorul:

  1. Joi, 21 ianuarie 2016, ora 9:00, Pecica, Sala mică de sport;
  2. Vineri, 29 ianuarie 2016, ora 9:00, Nădlac, Cabinetul Medical dr. Kizur Camelia;
  3. Joi, 4 februarie 2016, ora 9:00, Curtici, Cămin Cultural (sala mică).

Primăria Pecica a intrat în acest parteneriat în încercarea de a contribui la acoperirea necesarului de sânge și pentru a sprijini Centrul de Transfuzie Sanguină Arad să iasă din situația critică în care se află. Anul trecut, în noiembrie, am mai avut o campanie de acest fel și, cu o informare prealabilă, am observat că pecicanii reacționează foarte bine și se alătură pentru a-și ajuta semenii”, declară Petru Antal, primarul orașului Pecica.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *