News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

TRAIAN IGAS: „CA MEMBRU BPN AL PNL VOI CERE CA GRUPURILE PARLAMENTARE SA FIE MAI PREZENTE IN DEZBATERI” TRAIAN IGAS: „CA MEMBRU BPN AL PNL VOI CERE CA GRUPURILE PARLAMENTARE SA FIE MAI PREZENTE IN DEZBATERI”
Please follow and like us:
Pin Share

Senatorul Constantin Traian Igaș, în calitate de membru al Biroului Politic Național al PNL, participă, în perioada 28-30 august, la ședința BPN și a Grupurilor Parlamentare reunite ale PNL care va avea loc la Gura Humorului, județul Suceava.

Vom discuta despre prioritățile viitoarei sesiuni parlamentare dar și despre strategia în alegerile locale, deci vor fi lansate și sondaje în teritoriu. Ca membru al BPN, voi cere ca grupurile parlamentare să fie mai prezente în dezbaterile din ședințele de plen pentru că ne așteaptă o sesiune fierbinte în Parlament”, declară senatorul liberal, Constantin Traian Igaș.

Senatorul arădean accentuează necesitatea vigilenței colegilor parlamentari în această sesiune, cu atât mai mult cu cât semnalele instituțiilor europene sunt pe aceleași coordonate. Comisia Europeană a declarat că programul de reforme economice al guvernului Ponta a ”deraiat”.

Trebuie să fim mai vigilenți în Parlament pentru că pe de o parte, anticipăm că Guvernul va veni cu o serie de măsuri nesustenabile, iar pe de altă parte, avem un Guvern nesustenabil care se apropie de finalul mandatului cu pași repezi. Așa cum am mai spus, în această toamnă se poate întrevedea o schimbare a formulei guvernamentale, dar cu toții trebuie să fim conștienți că miniștrii noului Guvern vor fi miniștri de sacrificiu, oameni care vor avea de pierdut pe plan personal la capitolul imagine, oameni care trebuie să dea dovadă de determinare mai mult ca niciodată”, este de părere senatorul Constantin Traian Igaș.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *