News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

igas mai

Senatorul Constantin Traian Igaş a depus astăzi, 14 aprilie 2014, o declaraţie politică cu titlul “Stop angajărilor electorale pe salarii mici!”. Acesta s-a arătat îngrijorat de faptul că Guvernul Victor Ponta înlocuieşte banii de investiţii cu şomeri şi angajări pe salarii mici.
“Problema este că viitorii angajaţi vor avea salarii de 500/600 lei. PSD poate îşi va asigura un vot din partea bietului om, dar acestuia i se va asigura un trai decent dintr-un astfel de salar mizerabil?” se întreabă senatorul arădean.
Parlamentarul consideră că soluţia socialistă oferă o economie din ce în ce mai slăbită, cu promisiuni electorale de angajări pe salarii mici în primării în loc să încerce să redreseze economia pentru a oferi locuri de muncă bine plătite. “PSD vrea cetăţeni dependenţi de stat, cu un trai de subzistenţă” declară senatorul Constantin Traian Igaş adăugând faptul că “soluţia dreptei este bani în investiţii şi locuri de muncă iar dovada faptului că această soluţie este cea mai bună sunt veniturile din impozitul pe profit şi salarii care, în prima parte a anului 2012, au fost de 5.316 milioane lei, cu 14% mai mare decât în 2011, iar astăzi, în 2014, aceste venituri, care arată sănătatea economiei, sunt cu 14% mai mici decât în 2012”.
Senatorul arădean consideră că cifrele care ar trebui să arate o economie sănătoasă sunt în scădere, traiul oamenilor este în scădere, dar dependenţa de stat devine din ce în ce mai mare. “Aceasta este economia socialistă de care am fugit în decembrie 1989. Este cazul să întoarcem din nou macazul pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri!” încheie senatorul Constantin Traian Igaş.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *