News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Traian Igas: "Guvernul Ponta legifereaza haotic" Traian Igas: "Guvernul Ponta legifereaza haotic"
Please follow and like us:
Pin Share

Duminică, 1 februarie 2015, a avut loc prima Ședință a Grupurilor parlamentare reunite ale PNL din această sesiune dar și după înregistrarea noii formațiuni în Registrul partidelor politice. În cadrul ședinței au fost abordate prioritățile legislative ale Grupurilor parlamentare pentru sesiunea februarie-iunie 2015 dar și procedura de unificare a celor două vechi grupuri.

“A fost o ședință extrem de benefică atât din punct de vedere strict organizatoric cât și programatic, pentru că am luat în dezbatere propunerile legislative pe care vrem să le înaintăm în această sesiune dar și să combatem erorile legislative ce vor reieși din legile pe care actuala putere vrea să le treacă prin Parlament, un exemplu în acest sens fiind desființarea Inspecției Muncii” declară senatorul PNL de Arad, Constantin Traian Igaș.

Au fost discutate de asemenea și acțiuni parlamentare propuse de diverși deputați și senatori.

“Am discutat și de posibilitatea înaintării unor moțiuni simple sau de cenzură pe sănătate, muncă, transporturi, educație pentru că ceea ce ne așteaptă dacă lăsăm Guvernul Ponta să legifereze este un haos în toate domeniile importante în orice stat demcratic” este de părere senatorul arădean.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *