News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat, luni, că trebuie modificată Constituţia în sensul introducerii deciziilor adoptate la Bruxelles, iar cu această ocazie trebuie discutate şi propunerile PDL privind Parlamentul unicameral.

„Trebuie să privim cu maximă atenţie ce s-a întâmplat la Bruxelles şi trebuie să modificăm şi în Constituţie şi cred că, dacă vom reuşi să aducem la masa discuţiilor pe toţi reprezentanţii partidelor politice – şi mă refer şi la cei din opoziţie – sigur că trebuie să discutăm şi propunerile pe care noi le dorim de mult să le introducem în cadrul Constituţiei, inclusiv aceea de a avea Parlament unicameral, ceea ce a rezultatul în urma referendumului”, a precizat Traian Igaş.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat luni, la sediul PDL, că măsura comasării alegerilor locale şi parlamentare din 2012 este agreată inclusiv de către opoziţie.

‘Guvernul a decis ca în 2012 alegerile să fie organizate la aceeaşi dată şi pentru Parlament şi pentru Administraţia Locală. Este o măsură aşteptată cred eu din ambele părţi’, a declarat ministrul de interne.

Traian Igaş a precizat că pe marginea Legii privind comasarea alegerilor s-au purtat discuţii şi cu reprezentanţii autorităţilor locale din partidele de Opoziţie. ‘Mai exact PNL şi PSD. Chiar şi ei consideră că este o măsură binevenită în momentul de faţă ţinând seama de faptul că traversăm o criză economică (…) Trebuie să ne gândim şi la economiile pe care le facem la bugetul de stat, dar trebuie să ne gândim şi la faptul că anumite instituţii ale statului se pot concentra mult mai bine pe ceea ce au de făcut. Aici ne putem referi şi la judecători şi la aleşi’, a mai afirmat Igaş.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *