News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

TRAIAN IGAS: „NADLACANII AU DAT DOVADA DE SPIRIT CIVIC” TRAIAN IGAS: „NADLACANII AU DAT DOVADA DE SPIRIT CIVIC”
Please follow and like us:
Pin Share

Senatorul Constantin Traian Igaş a participat astăzi, 14 octombrie, la o nouă campanie de donare de sânge. Iniţiativa îi aparţine consilierului judeţean Mircea Onea, iar campania s-a desfăşurat la Nădlac, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Arad şi a cabinetului medical dr. Kizur Camelia.

Am onorat invitaţia consilierului judeţean de a participa alături de nădlăcani la o nouă acţiune de donare de sânge. Am rămas plăcut impresionat de numărul mare de donatori în mijlocul cărora s-a aflat şi primarul oraşului Nădlac, Vasile Ciceac. Nădlăcanii au dat dovadă de spirit civic”, a declarat senatorul Constantin Traian Igaș.

Este prima acţiune de donare de sânge de asemenea amploare organizată în oraşul Nădlac, iar cel care i-a mobilizat este consilierul judeţean Mircea Onea.

Mă bucur că nădlăcanii au fost receptivi la mesajul adresat de mine pentru a participa la această acţiune de donare de sânge. Îmi doresc şi sunt sigur că acest demers va avea continuitate pentru că astăzi am avut dovada clară a unei mobilizări exemplare din partea localnicilor şi nu numai. Îi mulţumesc senatorului nostru Traian Igaş pentru implicare şi pentru faptul că a donat împreună cu noi, nădlăcanii”, a declarat consilierul județean Mircea Onea.

Centrul de Transfuzie Sanguină Arad face apel de nenumărate ori pentru a atinge necesarul de sânge. În ultima perioadă, CTS Arad se confruntă cu o criză de sânge, ajungând să se împrumute de la Oradea și Timișoara.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *