News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

igas2

În toate sondajele de opinie locurile de muncă ocupă primul loc în agenda cetăţenilor la problemele de rezolvat. În 2014, cu taxele noi pe care le aduce, riscăm să ridicăm aceeaşi problemă pentru că această guvernare este cel mai de temut duşman al locurilor de muncă, deşi a fost prioritatea lor numărul unu în campanie!

2013 a fost anul în care Guvernul Victor Ponta s-a bătut cu datele statistice pentru a aduce în faţa românilor cifre îmbunătăţite care să îi convingă că deşi abuzează de majoritatea de 70% pentru a fisura justiţia, în plan social lucrurile merg strună. Şi au mers strună: au mărit taxele, au introdus peste 30 de noi biruri, au micşorat economia per ansamblu. Şi acum, acest Guvern incompetent se bazează că ceteţenii, fără locuri de muncă, vor avea de unde să plătească taxele şi impozitele scoase pe bandă rulantă!

Cea mai importantă realizare a Guvernului Victor Ponta este percepţia pe care le-a indus-o românilor: „trăiţi ca să vă găsiţi un loc de muncă pentru a vă putea plăti taxele”! Iar angajatorilor le transmite bezele sub forma tăierii facilităţilor la angajarea tinerilor sau a celor peste 45 de ani! De la furnizori de locuri de muncă, Guvernul Victor Ponta i-a transformat pe români în căutatori disperaţi de locuri de muncă!

Guvernul PSD, PNL, PC acţionează temeinic pe trei direcţii: taxe noi, investiţii vechi şi justiţie şubrezită!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *