News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

„Transalpina arădeană” prinde contur „Transalpina arădeană” prinde contur
Please follow and like us:
Pin Share

Pe drumul Dieci-Dezna, pe care localnicii îl numesc „Transalpina arădeană”, se efectuează lucrări de consolidare a parapetelor, de amenajare a șanțurilor și rigolelor, inclusiv construirea unui perete de rezistență. În prezent, lucrările sunt efectuate în proporție de 60-70%, iar constructorul estimează că drumul va fi finalizat în acest an.

„Acest tronson de drum este unul dintre cele mai frumoase din județul Arad, prin cadrul natural pe care-l parcurge. Prin modernizarea acestui drum ne dorim să creștem valoarea turistică a zonei, asigurarea unei infrastructuri moderne prin care putem atrage investitori, dar creăm inclusiv o legătură mai facilă între Valea Mureșului și stațiunea Moneasa, pe traseul Julița-Mădrigești-Brazii-Gurahonț-Dieci-Dezna-Moneasa”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Drumul Dieci-Dezna are o lungime de 11,3 kilometri și este finanțat prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”. Valoarea totală a investiției este estimată la aproximativ 30 de milioane de lei (TVA inclusă).

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *