News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share
newsarad
În cadrul unei acţiuni organizate de către poliţiştii Compartimentului Silvic -Serviciul de Ordine Publicăpe linia transportului de material lemnos, pe raza localităţi Turnu, au fost depistate mai multe transporturi ilegale de material lemnos.
 Astfel, a fost E. Filip, din Făget, care a transportat cu un autovehicul, cantitatea de 8,5 metri steri lemn de foc, specia salcâm, fără provenienţă legală, A. Mihai, din Braşov, care a transportat, cantitatea de 12 metri steri lemn de foc, paletizat, specia salcâm, fără ca acesta să corespundă din punct de vedere al speciei cu cel trecut pe avizul de însoţire.
Poliţiştii l-au depistat şi pe T. Cătălin, din Arad, care a transportat cu un autovehicul, cantitatea de 8,4 metri steri lemn de foc, specia cer, fără ca acesta să corespundă din punct de vedere al speciei cu cel trecut pe avizul de însoţire.
Toate aceste persoane au fost sancţionate contravenţional, conform Legii 171/2010, cu suma totală de 7000 lei, întreaga cantitate de material lemnos fiind reţinută şi predată în custodia Ocolului Silvic „Iuliu Moldovan” -Depozit Pecica.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *