News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

De ziua Europei, câţiva arădeni ne-au semnalat că mai avem mult până să reuşim să trăim într-un oraş cu adevărat civilizat. Sunt deranjante mai ales situaţiile în care problemele pornesc „de la cap”, cum spune românul. Adică de la cei care ne conduc. Câţiva martori oculari şi-au făcut curaj să arate ce a lăsat în urmă chermeza PDL care a prefaţat ziua de 1 Mai: gunoaie abandonate la marginea drumului sau chiar împrăştiate în spaţiul verde.

În data de 30 aprilie, la Ceala, echipa PDL Arad şi-a delimitat un perimetru în apropierea Cabanei McDon cu o panglică de plastic alb cu roşu şi amplasând steguri şi benere portocalii. Au fost aduse şi două toalete ecologice, mulţi mici şi bere, precum şi o mulţime de farfurii de plastic şi cartoane din care s-a realizat servirea. S-a uitat un lucru că gunoiul rămas, adunat într-adevăr în pungi sau saci, nu trebuie lăsat acolo, ci trebuie debarasat la locurile special amenajate. Vineri, 6 aprilie, perimetrul respectiv era cel mai murdar din toată zona Ceala, cu deşeurile împrăştiate peste tot. Toaletele au fost mutate de acolo, dar gunoiul a rămas. Un martor ocular a confirmat că gunoiul a rămas de pe urma sărbătoririi zilei de 1 Mai a PDL Arad. Acest fapt este dovedit de sacii de gunoi din care se vede acea panglică şi mulţimea de farfurii şi tacâmuri de plastic.

„Aşa cum s-au comportat de 1 Mai, aşa se comportă şi în actul administrativ: aparent, se face ceva bun, se dau pomeni, dar în urmă rămâne prăpădul! Este un comportament tipic, care a justificat pe deplin sloganul PSD de 1 Mai, prin care am chemat oamenii să cureţe mizeria portocalie! Putem să demonstrăm astăzi că PDL nu a făcut ecologizarea necesară după chermeza de 1 Mai. Este o atitudine care sfidează arădenii. Aici s-a văzut ipocrizia acestui partid, care pe de o parte obligă Poliţia Locală să facă ordine şi curăţenie, pe de altă parte nu adună nici gunoaiele pe care le produce. Este încă o acţiune care arată că PDL Arad nu are niciun pic de respect pentru mediul înconjurător” a declarat preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar. (comunicat PSD Arad)

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *