News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

REVIZORUL 1

Dacă tot ne-am propus să fim activi și să vă șinem aproape, în această săptămână vă propunem trei spectacole de facturi diferite, trei întâlniri aparte semnate de Ioan Peter Pit, Alexandra Gandi – Ossau și Laurian Oniga.

Prima dintre ele va avea loc marți seara, de la ora 19,00, când în sala Studio actorii Carmen Vlaga Bogdan, Cecilia Donat, Andrei Elek și Ioan Peter Pit (semnatarul  piesei și al regiei) vor prezenta spectacolul CEI MARI, CEI MICI, în spațiile interioare construite după schițele Anameriei Șerban. O poveste pur românească, destine parcă desprinse din viața oricărui vecin sau chiar a noastră, un spectacol inspirat din viața de zi cu zi, ce poartă inconfundabila amprentă a lui Ioan Peter Pit.

Joi, 2 octombrie, tot de la ora 19,00, și tot în sala Studio, actorii Magyari Etelka și Bogdan Costea ne vor (re)aduce în fața ochilor și, mai ales, a sufletelor, răvășitoarea poveste din VIAȚA CA UN JOC UȘOR după o idee din „Leichtes Spiel“, de Botho Strauß, în regia Alexandrei Gandi – Ossau. Dacă ar trebui găsit un cuvânt care să definească acest spectacol, poate că acesta ar fi Emoția. Emoția stârnită de atât de frumoasa pledoarie pentru viață și pentru susținerea reciprocă și încrederea unul în celălalt.

Sâmbătă seara, sala mare îi va aparține, de la ora 19,00, REVIZORULUI, adică spectacolului realizat de Laurian Oniga pe textul lui N. V. Gogol. Un spectacol – oglindă a societății, indiferent de spațiul temporal în care ea se află, a caracterelor, a viciilor. Dar și un spectacol al actorilor, al unei echipe ce cucerește prin talent și dăruire, al acelor  actori care știu să se completeze și să se sprijine reciproc în scenă, fără a-și pierede nicio fărâmă din farmecul personal.

Cei interesați să își achiziționeze din timp bilete la toate aceste spectacole trebuie să știe că intrând pe platforma de ticketing biletmaster.ro (secțiunea Teatru – Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad) pot rezerva și cumpăra online bilete, iar la plata cu cardul nu se percepe niciun comision.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *