News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

TREI ROMANI URMARITI GENERAL AU FOST PRINSI LA FRONTIERA TREI ROMANI URMARITI GENERAL AU FOST PRINSI LA FRONTIERA
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Oradea au depistat şi predat autorităţilor competente trei cetăţeni români ( bărbaţi) care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi general.

 

* În data de 22.02.2016, ora 01.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, ca pasager într-un autoturism, cetăţeanul român Cristinel B., în vârstă de 37 de ani, din jud. Botoşani.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului este emis un mandat de arestare, acesta având de executat o pedeasă cu închisoarea de 3  luni pentru săvârşirea infracţinilor de loviri sau alte violenţe .

 

* Câteva ore mai târziu, la ora 08.11, la acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice cetăţeanul român Gheorghe M., în vârstă de 42 de ani, din jud.Mureş.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat de arestare, de 30 de zile, de către Judecătoria Zalău, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

 

* Tot în data de 22.02.2016, ora 02.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, ca pasager într-un autocar care circula pe relaţia România – Spania, cetăţeanul român Marian P., în vârstă de 28 de ani, din jud. Ilfov.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează în bazele de date ca fiind urmărit general, alertă emisă de Germania în data de 24.10.2015, pentru săvârşirea infracţinii de furt.

Persoanele în cauză au fost predate unor echipe de poliţişti din cadrul I.P.J. Bihor, respectiv  I.P.J Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *