News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

TREI TRANSPORTURI ILEGALE DE MATERIAL LEMNOS DEPISTATE IN TRAFIC DE POLITISTI TREI TRANSPORTURI ILEGALE DE MATERIAL LEMNOS DEPISTATE IN TRAFIC DE POLITISTI
Please follow and like us:
Pin Share

La data de 5 octombrie a.c., în urma unei acţiuni desfăşurate pe linia transportului ilegal de material lemnos, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică- Biroul Combatere Delicte Silvice, împreună cu poliţiştii de frontieră şi reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Arad, au depistat şi oprit în trafic, în zona punctului de trecere a frontierei Nădlac, trei transporturi ilegale de material lemnos.

Poliţiştii au depistat în trafic, un bărbat de 59 de ani, din judeţul Alba, care transporta cu un autoturism cu remorcă cantitatea de 12 metri cubi lemn de foc din specia fag, în urma verificărilor efectuate constatându-se că pe avizul de însoţire a mărfii nu era menţionată provenienţa legală a materialului lemnos. Întreaga cantitate de material lemnos a fost reţinută în vederea confiscării, cel în cauză fiind sancţionat contravenţional conform legii 171/2010 cu suma de 2.000 de lei.

De asemnea, a fost depistat un bărbat, de 44 de ani, din judeţul Arad, care transporta cu un autoturism cu remorcă cantitatea de 19,8 metri cubi lemn de foc din specia salcâm, în urma verificărilor efectuate constatându-se că avizul de însoţire a mărfii prezenta termenul de valabilitate expirat. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform legii 171/2010 cu suma de 4.000 de lei, întreaga cantitate de material lemnos fiind reţinută în vederea confiscării.

Un alt bărbat, de 33 de ani, din judeţul Timiş, a fost depistat în trafic în timp ce transporta cu un autoturism cu remorcă cantitatea de 28,2 metri cubi lemn de foc din specia fag şi răşinoase, în urma verificărilor efectuate constatându-se că avizul de însoţire a mărfii prezenta termenul de valabilitate expirat. Conform legii 171/2010, cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu suma de 3.000 de lei, materialul lemnos fiind reţinut în vederea confiscării.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *