News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

TSD Arad cere sprijinul studenților pentru donare de sânge, necesar Centrului de Transfuzii TSD Arad cere sprijinul studenților pentru donare de sânge, necesar Centrului de Transfuzii
Please follow and like us:
Pin Share

După ce parlamentarii PSD de Arad, deputatul Dorel Căprar şi senatorul Mihai Fifor au lansat un îndemn public arădenilor pentru a dona sânge, pe fondul rezervelor reduse existente la Centrul de transfuzie sanguină din municipiu, tinerii social democraţi arădeni au iniţiat o campanie de conştientizare şi mobilizare în rândul studenţilor din cămine.

Este vital ca studenţii să înţeleagă că deşi suntem în plină sesiune, problema crizei acute de sânge RH negativ de la Centrul de transfuzie sanguină din Arad este una majoră pentru întreaga comunitate. Este o chestiune de responsabilitate civică iar tânara generaţie trebuie să fie prima care să răspundă unei mobilizări morale cetăţeneşti de acest tip. Tocmai acest lucru încercăm să facem prin vizitele şi discuţiile cu studenţii din cămine, nu toţi sunt la curent cu problematica sau nu cunosc amănunte esenţiale legate de gravitatea în sine a situaţiei. Sunt convinsă însă că se vor mobiliza în mod exemplar pentru a veni în sprijinul pacienţilor internaţi în unităţile medicale din Arad”, afirmă Ingrid Iordache, preşedinte TSD Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *