News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Tu stii ce adora femeile la un barbat? Afla ce calitati trebuie sa ai! Tu stii ce adora femeile la un barbat? Afla ce calitati trebuie sa ai!
Please follow and like us:
Pin Share

Femeile sunt firi destul de greu de citit de catre barbati si foarte multi, mai ales dintre cei tineri, nu stiu cum sa se comporte la o prima intalnire. De aceea, chiar daca fiecare are o personalitate diferita este important sa stii cateva lucruri comune pe care toate le apreciaza la un domn. Te-ai gandit vreodata: „Oare sa ii aduc flori sau e un gest mult prea exagerat?”, „sa o tin de mana sau sa o conduc pana acasa?”. Ei bine, in articolul de mai jos vei gasi raspunsul la toate intrebarile tale!

Iata ce calitati trebuie sa ai pentru a cuceri orice femeie!

  1. O aparitie interesanta

Femeile adora barbatii care au o postura impunatoare si un look masculin, iar acest lucru tine de felul in care mergi, te imbraci, gesticulezi si vorbesti. Daca iti doresti sa faci o impresie buna, trebuie sa lucrezi la toate aceste caracteristici. Hainele pe care le porti sunt extrem de importante, de aceea, pentru a fi sigur ca nu dai gres, incearca sa optezi pentru tinute casual atunci cand mergi la o prima intalnire. Pe site-ul reverse.ro vei gasi o multime de modele de adidasi pentru barbati care sa se potriveasca stilului tau. Daca urmeaza sa va intalniti seara la un restaurant, alege un outfit mult mai elegant. O pereche de pantaloni chino, o camasa cambrata si un sacou sunt alegerea perfecta pentru a o impresiona.

  1. Atitudinea

Cu siguranta trebuie sa iti expui calitatile atunci cand vrei sa cuceresti o femeie si sa te folosesti de ele, dar nu exagera! Incearca sa fii cat mai autentic si sa te comporti natural. Doamnele isi doresc barbati hotarati, care stiu ce isi doresc. De asemenea, vor aprecia intotdeauna un gest romantic, fie el un buchet de flori sau orice alta mica atentie din partea ta. Incearca sa fii spontan si sa o surprinzi. Faptul ca ii organizezi un picnic sau o intalnire surpriza o va face sa realizeze ca intentiile tale sunt serioase. Mai mult, femeile isi doresc sa se simta protejate si in siguranta langa un barbat, iar atunci cand sunt indragostite vei observa dorinta lor de a fi mereu in prezenta ta! Nu uita de umor, pentru ca o femeie care zambeste iti va face viata mai frumoasa!

  1. Comunicarea

Majoritatea femeilor nu incep niciodata o relatie fara sa cunoasca defectele si calitatile viitorului partener. De aceea, vor cauta intotdeauna sa iti vorbeasca, pentru a te descoperi pe cat de mult posibil. Daca esti o persoana comunicativa, acest lucru este un plus, pentru ca ea va avea incredere sa ti se destainuie si sa gaseasca in tine un adevarat sprijin pe mai departe. Povesteste-i despre tine, despre probleme, pasiunile, hobby-urile si visurile tale si vei vedea cum comunicarea va deveni un punct forte in relatia voastra.

Asadar, daca iti doresti sa cuceresti o femeie, cel mai important este sa ii acorzi atentia necesara si sa fii cat mai natural. Ia in considerare sfaturile de mai sus si in cazul in care consideri ca ti-ai gasit perechea, ia chiar acum initiativa!

Sursa foto: Shutterstock.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *