News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Tu știi ce piese vestimentare nu trebuie să-ți lipsească din garderobă pentru a fi mereu în trend? Tu știi ce piese vestimentare nu trebuie să-ți lipsească din garderobă pentru a fi mereu în trend?
Please follow and like us:
Pin Share

Pentru bărbați, poate fi mai dificil să se îmbrace astfel încât să se simtă mereu încrezători în propria persoană și stilați. Însă dacă vor ține cont de achiziția anumitor piese vestimentare pentru garderoba lor și câteva trucuri simple, vor reuși de fiecare dată să atragă admirația celor din jur și chiar să își descopere propriul stil vestimentar, pentru un look perfect de fiecare dată când ies din casă.

Bineînțeles, este recomandat, ca bărbat, să ții cont de tendințele actuale în modă, dar nu trebuie să alegi acele piese vestimentare care nu ți se potrivesc sau nu țin cont de preferințele și stilul personal. De asemenea, nu trebuie niciodată să îți cumperi doar haine dintr-un anumit stil, fie el sport, casual, fie elegant, ci trebuie să încerci întotdeauna să deții câte ceva din fiecare, pentru a le combina în așa fel încât să obții outfituri cât mai originale și interesante.

Nu uita, însă, de micile detalii, căci acestea sunt decisive atunci când îți dorești să ai o ținută perfectă din cap până în picioare. Prin urmare, nu uita de un ceas de mână de calitate sau de o pereche de pantofi deosebiți.

Iată cum alegi o îmbrăcăminte de calitate și cum investești inteligent în garderoba ta:

Blugi închiși la culoare

Fie că vei opta pentru pantaloni de culoarea albastru închis, fie negri, ei pot fi combinați în foarte multe moduri, blugii fiind versatili și mereu la modă. Poți alege chiar și o nuanță de gri, tot ceea ce contează este ca aceștia să ți se potrivească perfect.

Cămașă albă

Fiecare bărbat ar trebui să aibă cel puțin o cămașă albă, de bună calitate, în dulap, care să poată fi purtată în ocaziile adecvate. Totuși, asigură-te că de fiecare dată când o porți, aceasta este călcată și gulerul este curat și rigid.

Lenjerie intimă și șosete noi

La fiecare câteva luni, cumpără șosete și lenjerie intimă, chiar dacă nu ai un motiv evident pentru a le arunca pe cele vechi. Și ține cont de fapt că, dacă acestea sunt mai scumpe, sunt și de calitate mai bună, vor rezista mai mult și vor arăta perfect de fiecare dată când le porți.

O jachetă potrivită

Optează pentru o jachetă care să se asorteze cu cea mai mare parte a hainelor tale. Aceasta trebuie să ți se potrivească perfect și să se adapteze tipului tău de statură. În ceea ce privește culoarea, aceasta poate fi neagră sau bleumarin, despre care se spune că arată bine pe oricine. Și nu uita de jacheta de piele, care întotdeauna va fi un must-have și poate fi purtată atât cu o ținută casual, cât și peste o cămașă albă cu cravată neagră.

Tricouri albe

Tricourile albe nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat, ele fiind unele dintre cele mai importante elemente de bază în materie de modă. Iar dacă mai este specificat faptul că pot fi purtate cu diverse ținute: sub cămăși de denim, pulovere, cardigane sau chiar jachete de firmă pentru bărbați, cel mai probabil, înțelegi de ce merită investiția.

Costum elegant

Ce fel de bărbat ai fi dacă nu ai avea un costum elegant în garderoba ta? Acesta este obligatoriu pentru oricine și, dacă îl porți corect, te va transforma în James Bond! Pentru a-l alege pe cel care trebuie, ai grijă să se potrivească siluetei tale, să aibă culoarea potrivită și, bineînțeles, să îl asortezi cu niște pantofi de bună calitate. Nu uita, femeile sunt înnebunite după bărbații în costum!

Dacă îți pasă de ceea ce porți și de modul cum arăți, atunci adaugă piesele vestimentare de mai sus garderobei tale, căci acestea sunt atemporale și nu sunt supuse tendințelor actuale ale modei. Mai mult, pot fi combinate cu ușurință și sunt accesibile pentru oricine vrea să fie pregătit, indiferent de ocazie.

Sursa foto: shutterstock.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *