News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Tupeu de deputat: Sergiu Bîlcea face demersuri pentru reluarea lucrărilor la pasajul din Micălaca Tupeu de deputat: Sergiu Bîlcea face demersuri pentru reluarea lucrărilor la pasajul din Micălaca
Please follow and like us:
Pin Share

Pe lângă faptul că pasajele din Micălaca au fost începute pe vremea pedeliștilor Pistru și Udrea, un alt nou pedelist, Sergiu Bîlcea,vopsit penelist, reia aceeași ciorbă reîncălzită, când știm că aprobările și devierea rețelelor electrice depind și de Primăria Arad, cu aprobările și demarajul lent al ministerului, ne ducem peste actualul mandat al penibililor deputați. Toate guvernele au fost de același penibil pentru orașul nostru.

Dar, de parcă îl bagă cineva în seamă, deputatul Sergiu Bîlcea se zbate, zice el, și trimite interpelări peste interpelări la ministrul Cătălin Drulă:

„Trebuie să recunoaștem că abandonarea ani la rând a șantierului, din cauza unor greșeli ale autorităților și ostilității guvernărilor PSD, este o situație inacceptabilă. Am adresat o interpelare ministrului transporturilor și infrastructurii, Cătălin Drulă, în care am cerut informații despre stadiul investiției, am prezentat importanța pasajului pentru Arad și am cerut urgentarea reluării lucrărilor. Am primit răspunsul și mă bucur că ministrul Drulă este optimist și estimează că pasajul poate fi realizat până în luna iulie 2022. Eu nu vreau să vorbesc despre un interval de timp, în schimb sunt interesat să parcurgem etapele care ne aduc mai aproape de realizarea pasajului. În acest moment, s-a semnat contractul pentru evaluarea lucrărilor și noul proiect tehnic iar Guvernul așteaptă ca Primăria Arad să asigure dreptul de uz și servitute pentru relocarea instalațiilor electrice de medie și înaltă tensiune. Sper că autoritățile locale vor acționa repede și vor sprijini realizarea investițiilor atât de importante pentru traficul din Arad. După exproprierea terenurilor necesare, se poate trece la licitarea lucrărilor pentru care sunt asigurate fonduri în bugetul Guvernului”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *