News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

e-banner400x400

Galleria Arad gazduieşte în această săptămână cel mai mare turneu de poker sportiv organizat în Arad. Competiţia se va desfăşura în perioada 18-20 aprilie a.c. în sala de jocuri Elite de la etajul II al mall-ului si este structurată pe etape de calificări, respectiv masa finală. Valoarea celor 50 de premii puse în joc constau în 10.000 de lei şi 4000 de lei, sub forma unor vouchere valorice la adidas şi Intersport.

“Evenimentul este unul important pentru Arad, organizat sub egida Federaţiei Sportive Naţionale de Poker în colaborare cu Poker Sport Arad, care în mod cert face adrenalina concurenţilor să crească atât prin amploarea acţiunii cât şi prin valoarea premiilor puse în joc. Pentru Galleria Arad, acest gen de competiţie reprezintă o premieră, însă numărul participanţilor înscrişi deja în competiţie ne asigură de  pe acum de succesul acesteia”, afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.

Astăzi, 17 aprilie, este ultima zi de înscrieri. Arădenii interesaţi pot obţine informaţii suplimentare despre eveniment la telefon: 0724.873.555 sau pe www.pokersportarad.ro.  Regulamentul concursului  se regăseşte pe pagina oficială de facebook a Galleria-ei Arad, la https://www.facebook.com/notes/galleria-arad/regulament-turneu-sportiv-de-poker-i/547617795289774.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *