News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

“U” Cluj face, miercuri, un eveniment din meciul cu UTA! “U” Cluj face, miercuri, un eveniment din meciul cu UTA!
Please follow and like us:
Pin Share

Două dintre cele mai iubite din Ardeal, U Cluj şi UTA, vor juca miercuri derby-ul de tradiţie. Arădenii sunt pe val – ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 2, în timp ce gazdele de laU Cluj sunt în revenire după un start de sezon catastrofal pentru echipa care a jucat barajul de promovare sezonul trecut.

Ca de obicei, va fi o atmosferă de mare meci, iar conducerea şepcilor roşii speră ca tribunele de la Cluj Arena să fie pline – iar pentru a încuraja lumea să vină la stadion, a apelat la o metodă inedită.

Suporterii lui U Cluj sunt aşteptaţi la stadion cu poze ale celor dragi care au trecut la cele veşnice. George Florescu este cel care dă un exemplu pe pagina de Facebook. Iată comunicatul celor de la U Cluj:

„Dragostea pentru “U” este veșnică și, ne place să credem, transcende timpul și spațiul. La început de noiembrie, ne aducem aminte de toți cei care au plecat dintre noi și nu au mai apucat să ne însoțească, în fiecare week-end, în tribune, mai ales acum, în an centenar.

La meciul cu UTA Arad, de miercuri, 6 noiembrie, porțile stadionului se deschid și pentru ei, cei care iubesc pe “U” de sus, din Ceruri. Vă invităm să aduceți fotografiile – în format cât mai mare – celor care nu mai sunt printre noi, dar cărora cu siguranță le e dor de „U” și să le așezați lângă voi, pe timpul partidei, așa cum au făcut-o ei toată viața. Cu ocazia meciului cu UTA, ne aducem aminte de toți cei care au plecat.

Cu „U” Cluj și după moarte!

Contribuție: Facultativ, pentru fiecare fotografie adusă pe stadion, am stabilit un preț de intrare de 5 lei. Toți banii încasați vor fi donați unei fundații ce luptă pentru viață. Numai „U”!”, este mesajul de pe site-ul oficial.

Partida U Cluj – UTA, restanţă a etapei a 6-a din Liga a II-a, este în direct la Digi Sport 2, miercuri, de la ora 17.45. (digisport.ro)

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *