News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Sexy-impresara, protagonista reality show-ului Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” de la Euforia TV este mare iubitoare de copii şi de animale.  „Animăluţele şi mai ales căţeii mi-au plăcut dintotdeauna. Sunt aşa drăguţi, mai ales când sunt mici.”

Turbo este noul membru al marii familii Prodan-Reghecampf. Este un Chihuahua alb foarte simpatic. El este cadoul pe care Rebecca, fiica cea mică a Prodancei l-a primit de ziua ei de la Tiberiu Dumitrescu, primul soţ al Anei şi tatăl fetiţei.

„Am mai avut un căţel înainte, dar a murit şi pentru că fetele l-au iubit foarte tare, le-am zis că a plecat la Doamne Doamne. Acum a apărut acest şobo-limbo-dinozaur pe nume Turbo. Bebe îi zice Tuibo”- a declarat vedeta Euforia TV.

 

Cât de mult contează un animal în casă şi cum este primit Turbo de noua lui familie, cum s-a acomodat Prodanca cu animăluţul, urmăriţi  în ediţia “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” de duminica aceasta de la ora 20:00 la Euforia TV.

 

“Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv  şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *