News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Uniunea Locală a Asociaţiilor Locative (ULAL) Arad anunţă că a transmis consilierilor locali municipali care sunt membri în Comisia de buget – finanţe a CLM două adrese prin care a cerut amânarea majorării preţului gigacaloriei până la expertizarea tehnică şi economico-financiară menită să analizeze activitatea CET şi să se pronunţe asupra legalităţii stabilirii preţului facturat către populaţie.
„Datele parţiale puse până acum la dispoziţia noastră de CET denotă multe incertitudini şi neclarităţi cu privire la activitatea acestui operator. Când vom avea toate datele solicitate vom putea să tragem concluziile, pe care le vom aduce la cunoştinţa cetăţenilor”, precizează Dorina Lupşe, preşedintele ULAL Arad.
„Modul în care acuala conducere CET Hidrocarburi se comportă cu consumatorii frizează inconştientul şi încalcă toate prevederile legale privind transparenţa. Noi n-avem decât să ne mulţumim, resemnaţi de orice serviciu ne-ar livra, indiferent cu ce costuri, pe motiv că nu e treaba noastră”, a declarat şi Vasile Arion, vicepreşedintele ULAL Arad.
În cursul zilei de marţi, ULAL Arad a primit un răspuns parţial din partea conducerii CET Aradm, ca urmare a trei adrese transmise de Uniune centralei în care se solicita accesul la informaţii de interes public. (news-ar.eu)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *