News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ultima impresie, zero pe linie! Astra a demolat UTA la scor de tenis, cu un hatrick reuşit de Budescu Ultima impresie, zero pe linie! Astra a demolat UTA la scor de tenis, cu un hatrick reuşit de Budescu
Please follow and like us:
Pin Share

UTA s-a făcut de râs la final de tur şi de an şi a pierdut la un scor neverosimil, 0-6 (0-2) cu Astra Giurgiu, prilej pentru conducerea clubului de a lua măsuri, căci în acest ritm întoarcerea în Liga a II-a e foarte aproape. Arădenii au făcut o primă repriză extrem de modestă, lăsând o impresie şi mai proastă decât ceea ce am văzut la Sfântu Gheorghe. Puştiul Riza a deschis scorul în minutul 7 cu un şut din careu pe sub Iacob, după o pasă filtrantă excelentă a lui Budescu. Fază la care Bustea a fost depăşit prea uşor, iar Erico nu a dublat la timp. Singura ocazie arădeană din primele 45 de minute i-a aparţinut lui Hora, care a tras periculos din lovitură liberă de la 25 de metri, puţin pe lângă vinclu. Astra a prins din nou pe picior greşit apărarea UTA-ei în minutul 19, atunci când Montini a scăpat singur în careu şi a fost faultat clar de Simo, Budescu a transformat precis de la punctul cu var, 0-2! Fără şut pe spaţiul porţii în prima parte, „roş-albii” au scăpat ieftin până la pauză, ex-utistul Stahl, în două rânduri şi Radunovic iertând UTA de un scor şi mai sever. Balint a mutat de două ori între reprize, dar defensiva lui Neagoe nu s-a clintit. Hora a încercat un şut din careu în minutul 52, însă mingea s-a dus în…aut de margine!

Scorul turului, pe „Francisc Neuman”: utiştii la pământ!

Conturile aveau să fie încheiate în minutul 62, când ex-utistul Stahl s-a distrat cu Bustea, al cărui fault a fost taxat cu un nou penalty. Budescu a transformat precis şi după ceva mai bine de oră era deja 3-0 pentru Astra! Bustea şi-a continuat seara proastă cu o eliminare în minutul 73 pentru două galbene. Cu UTA la pământ, Budescu şi-a continuat recitalul şi a reuşit hatrickul în minutul 77, executându-l pe Iacob cu un şut din careu, în urma unei combinaţii frumoase cu Azulay. Seara de coşmar de pe „Francisc Neuman” avea să nu se încheie încă, Azulay marcând în minutul 81 după un corner, cu un şut plasat din careu.

În grafic şi nu prea…Balint în corzi!

Peste trei minute, Azulay a profitat de pasa de gol a lui Tomozei şi a semnat şi el „dubla”, pentru un scor incredibil de tenis, 0-6!  Laszlo Balint ar trebui să îşi asume şi el acest eşec şi până la urmă căderea totală pe acest final de tur, căci fotbalul nu e doar despre spirit şi determinare, chiar dacă nici astăzi nu am văzut aşa ceva la UTA. Deşi este în grafic ca şi clasare la final de tur în Liga 1, pe locul 9, cu 17 puncte, „Bătrâna Doamnă” a arătat extrem de rău în ultimele meciuri şi practic e salvată de mini-pauza de sărbători. Cert e că se anunţă o iarnă grea la Arad, iar începutul lui 2021 ar putea să nu îi mai prindă pe mulţi la echipă. (foto: prosport)

Formații oficiale:

UTA: Fl. Iacob – Bustea, Erico, Melinte, Roumpoulakou (46 Tomozei) – Tescan (46 D.Rusu), Albu, Isac (32 Roşu), Buhăcianu (78 Popescu) – Hora, C.Rus (71 Morar). Antrenor: Laszlo Balint.

Astra: Lazar – Sousa, Graovac, Găman, Radunovic – Crepulja – Stahl (70 D.Gheorghe), V.Gheorghe (70 Balaure), Budescu, Riza (14 Montini, 62 Azulay) – Rezende. Antrenor: Eugen Neagoe.

Arbitri: Andrei Antonie (București) – Mihai Marica (Bistrița), Ionel Dumitru (Gheghița – Prahova). Observator FRF: Ioan Onicaș (Zalău); Observator de joc: Ion Marin (Cluj).

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *