News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UN AUTOTURISM CAUTAT IN GERMANIA A FOST DEPISTAT LA FRONTIERA NADLAC UN AUTOTURISM CAUTAT IN GERMANIA A FOST DEPISTAT LA FRONTIERA NADLAC
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Nădlac –I.T.P.F. Oradea au depistat un autoturism marca Mercedes, căutat de autorităţile din Germania, pe care un cetăţean român intenţiona să-l introducă în ţară.

În data de 10.03.2016, ora 08.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român Iulian Marius D., în vârstă de 24 de ani, din jud. Constanţa, conducând un autovehicul marca Mercedes Vito înmatriculat în Germania. La solicitarea lucrătorilor noştri, şoferul a prezentat la control documentele maşinii, respectiv un certificat de înmatriculare emis de autorităţile germane.
În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autovehiculul era căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane la data de 07.03.2016.
Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că împreună cu un coleg, pasager în autovehicul, a plecat să-şi viziteze rudele din România şi nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este semnalat furat.
Autoturismul în valoare de aproximativ 45.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *