News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UN AUTOTURISM CAUTAT IN ITALIA FOST GASIT LA VAMA TURNU UN AUTOTURISM CAUTAT IN ITALIA FOST GASIT LA VAMA TURNU
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Turnu – I.T.P.F. Oradea au depistat un autoturism Audi TT, în valoare de 25.000 de euro, căutat de autorităţile italiene, pe care un cetăţean maghiar îl transporta pe platformă.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul maghiar Zoltan M., în vârstă de 39 de ani, conducând o autoutilitară înmatriculată în Ungaria. Pe platformă, acesta transporta un autoturism marca Audi TT, înmatriculat în Italia, pentru care a prezentat un cerificat de înmatriculare şi un contract de vânzare-cumpărare.
În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că autoturismul de pe platformă figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile italiene.
Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că maşina era căutată de catre autoritati, el având doar rolul de a o transporta pe platformă.
Autoturismul, în valoare de aproximativ 25.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire şi uz de fals.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *