News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UN AUTOTURISM CAUTAT IN SPANIA A FOST DEPISTAT LA VAMA NADLAC UN AUTOTURISM CAUTAT IN SPANIA A FOST DEPISTAT LA VAMA NADLAC
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac – I.T.P.F. Oradea au depistat un autoturism BMW, căutat de autorităţile din Spania din aprilie a.c.

 

În data de 10.12.2015, ora 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român Gabriel Florin C., în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Brăila, conducând un autoturism marca BMW  înmatriculat în Spania.

La control, şoferul a prezentat pentru autoturism un certificat de înmatriculare eliberat de autorităţile italiene.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autoturismul figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile spaniole în data de 30.04.2015.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul contra sumei de 1.500 de euro, la începutul anului de la un conaţional din Braşov, de la care a primit şi documentele maşinii, neavând cunoştinţă despre faptul că aceasta este furată.

Autoturismul, an de fabricaţie 2000, în valoare de aproximativ 2.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

 

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *