News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UN AUTOTURISM DISPARUT DIN ELVETIA A FOST GASIT LA VAMA NADLAC UN AUTOTURISM DISPARUT DIN ELVETIA A FOST GASIT LA VAMA NADLAC
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac II – Csanadpalota au depistat un bărbat din România care conducea un autoturism Opel Antara, în valoare de 15.000 euro, căutat în Elveţia.

 

În data de 17.05.2016, ora 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II -Csanadpalota, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră cetăţeanul pentru intrarea în România român Daniel P., în vârstă de 30 de ani, conducând un autoturism marca Opel Antara  înmatriculat în Elveţia.

La control şoferul a prezentat pentru autoturismul în cauză un certificat de înmatriculare emis de autorităţile elveţiene.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autoturismul figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Elveţia în data de 15.05.2016.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a fost rugat de un conaţional să aducă autoturismul în România, neştiind că acesta este căutat pentru confiscare.

Autoturismul, an de fabricaíe 2013, în valoare de 15.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind  actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *