News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UN AUTOTURISM FURAT DIN ITALIA A FOST GASIT LA VAMA NADLAC UN AUTOTURISM FURAT DIN ITALIA A FOST GASIT LA VAMA NADLAC
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac – Nagylak au depistat un autoturism Wolksvagen Caravelle care figura ca fiind căutat de autorităţile din Italia.

 

În data de 08.01.2016, ora 12.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Georgică M., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza judeţului Buzău, conducând un autoturism marca Wolksvagen Caravelle. Împreună cu acesta mai călătorea şi numitul Ion D., în vârstă de 52 de ani, tot din judeţul Buzău, proprietarul maşinii.

În urma verificărilor în baza de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca “bun pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile italiene în data de 27.10.2015.

Faţă de cele constatate, proprietarul maşinii, Ion D., a declarat că a cumpărat autoturismul în urmă cu 6 luni contra sumei de 5.000 de euro de la un cetăţean român din Ploieşti, de la care a primit documentele maşinii şi o cheie, neavând cunoştinţă despre faptul că aceasta este căutată de autorităţile italiene.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar in cauza se efectuează cercetări, la finalizare urmând a fi luate masurile legale ce se impun.

 

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *