News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Un milion de dolari pe an: incredibilul contract de casnicie dintre Kim Kardashian si Kanye West Un milion de dolari pe an: incredibilul contract de casnicie dintre Kim Kardashian si Kanye West
Please follow and like us:
Pin Share

Rapperul in varsta de 43 de ani si femeia de afaceri de 40 de ani sunt pe cale sa divorteze conform zvonurilor aparute in ultima perioada. Contractul lor prenuptial, semnat in 2014, stipuleaza ca una din cele mai cunoscute membre ale familiei Kardashian ar trebui sa primeasca un milion de dolari pe an de casnicie.

Povestea lor este incheiata definitiv conform unei surse anonime. Conform unui tabloid, Kanye West si Kim Kardashian sunt pe punctul sa divorteze, divortul dintre cei doi este iminent. Kim a angajat-o deja pe avocata Laura Wasser pentru a duce negocierile la bun sfarsit, aceasta fiind specializata in divorturile vedetelor. Radar Online evoca in martie 2014 detaliile cu privire la contractul de casatorie dintre cele doua vedete. Un document semnat cu doua luni inainte de casatoria organizata in Florenta. Acest contract prevede ca, in caz de divort, Kim Kardashian va primi un milion de dolari pentru fiecare an de uniune cu Kanye West. Si asta in limita a 10 milioane de dolari. Fiica lui Kris Jenner ar trebui deci sa primeasca suma de 6 milioane de dolari si va avea posibilitatea sa pastreze toate bijuteriile si cadourile oferite de fostul sau sot.

O asigurare de viata de 20 de milioane de dolari

Contractual prenuptial mai stipuleaza de altfel urmatorul lucru: Kim Kardashian va fi mereu beneficiara uneia din politele de asigurare de viata ale cantaretului, suma ridicandu-se undeva la 20 de milioane de dolari. Negocierile in jurul acestui contract prenuptial au avut loc in 2014 si s-au derulat in liniste si calm, nimeni nu se gandeste la divort inainte sa se casatoreasca. Insa, iata ca inevitabilul s-a produs 6 ani mai tarziu. La acea vreme, Kanye nu s-a gandit ca ar avea nevoie de un contract prenuptial si era dispus sa ii ofere lui Kim acces la toate activele sale financiare. Un contract care in ziua de azi pare putin demodat. In 2014, cantaretul detinea o avere de 100 de milioane de dolari spre deosebire de sotia sa care avea o avere de “doar” 40 de milioane de dolari.

Sase ani mai tarziu, datele s-au schimbat putin. Kim Kardashian are acum o avere estimata la 780 milioane de dolari si Kanye West are o avere de 1,3 miliarde de dolari. Ramane de stabilit doar unele dtealii cu privire la custodia celor patru copii, deoarece la acea vreme copiii nu erau inca in peisaj. raluca-ale.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *