News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Un nou obiectiv de investiție: „Reabilitarea și modernizarea iluminatului public în Orașul Lipova” Un nou obiectiv de investiție: „Reabilitarea și modernizarea iluminatului public în Orașul Lipova”
Please follow and like us:
Pin Share

Un nou proiect important pentru Orașul Lipova a ajuns în etapa semnării contractului de finanțare, acest nou proiect vizând reabilitarea și modernizarea iluminatului public în Orașul Lipova.

Valoarea investiției se ridică la 1.199.044 lei, sursa finanțării în acest caz fiind Agenția Fondului de Mediu și Bugetul Local. În prezent, în urma semnării contractului de finanțare, echipa de implementare continuă cu etapa realizării proiectului tehnic, acestea fiind ultimele etape pentru realizarea documentațiilor necesare, înaintea demarării efective a lucrărilor, care vor fi concretizate înainte de finalul anului 2021.

Oportunitatea implementării unui astfel de proiect în Orașul Lipova rezultă în primul rând din necesitatea diminuării cantității de energie electrică și implicit a costurilor anuale corespunzătoare cheltuilelilor pentru asigurarea iluminatului public și crearea unui sistem public de iluminat stradal eficient și eficace.

Prin propunerea implementării proiectului care cuprinde reabilitarea și modernizarea iluminatului public în Orașul Lipova, se creează astfel oportunitatea modernizării sistemului de iluminat public, fiind propuse corpuri de iluminat cu tehnologie LED cu puteri de 30 W, respectiv 50 W, iar pentru drumul principal corpuri de puteri de 75 W, în funcţie de clasificarea drumurilor.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *