News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Un nou punct de colectare deschis

Local 12 februarie 2012 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Autorităţile locale au decis deschiderea celui de-al doilea punct de colectare pentru sinistraţii din judeţele Buzău şi Vrancea. Cel de-al doilea punct este amenajat în parcarea magazinului Kaufland, iar arădenii sunt aşteptaţi aici să doneze produse alimentare neperisabile, apa minerală sau plată. Punctul de colectare este deschis în această după masă până la ora 20, duminică, 12 februarie, între orele 9-20 şi luni, 13 februarie, între orele 9-17.

Primul punct de colectare a fost deschis în faţa Primariei municipiului  Arad, cu sprijinul Crucii Roşii, Armatei şi Inspecoratului pentru Situaţii de Urgenţă, unde deja zeci de arădeni au făcut donaţii.

„Am luat decizia de a deschide şi  al doilea punct de colectare în municipiu, pentru că timpul este foarte scurt şi dorim să colectăm cât mai multe ajutoare pentru sinistraţi. Primul transport va pleca spre zonele calamitate luni seara şi fac apel la arădeni să fie alături de noi în această campanie”, declară Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad. Acesta a mai precizat că foarte mulţi arădeni, persoane fizice, dar şi firme au făcut deja donaţii. Mai mult, există localităţi în judeţ, spre exemplu la Chişineu-Criş, unde asociaţiile neguvernamentale strâng donaţii.

De asemenea, arădenii mai pot face donaţii şi la cutiile de colectă la banca de alimente a Crucii Roşii care se află la magazinele Real, Carrefour,  Metro şi Cora.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *