News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Un nou trofeu pentru perechea Ioana Roșca/Andreea Roșca la ITF Heraklion Un nou trofeu pentru perechea Ioana Roșca/Andreea Roșca la ITF Heraklion
Please follow and like us:
Pin Share

Perechea formată din Ioana Roșca și Andreea Roșca au reușit să obțină al doilea trofeu consecutiv la turneul ITF de la Heraklion, dotat cu premii în valoare de 15 mii de dolari, unul din puținele turnee aflate pe calendarul internațional datorită pandemiei.

Româncele au învins în finală perechea formată din Elina Nepliu (Rusia) și Dimitra Pavlou (Grecia) cu scorul de 6-3 6-3.

”Meciul nu a fost spectaculos, eram clar peste ele dar acum în pandemie sunt puține jucătoare care pot să mai ajungă la turnee, asta e” a declarat craioveanca Ioana Roșca.

Ioana Roșca a confirmat că este ultimul turneu din acest an, așteptând calendarul pentru anul următor, ea va urca pe locul 240 WTA la dublu.

Andreea Roșca mai are de jucat semifinala și eventual finala turneului la simplu iar după aceea va mai juca două turnee în Antalya, tot de 15 mii de dolari. (sportsin.ro)

admin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *